Gehaktballen halfom LIVAR/Black Angus USA

Half-om-half gehaktballen van het Limburgs kloostervarken (LIVAR) en Black Angus USA.

Lees meer
Dit product is momenteel niet op voorraad.
 • Morgen in huis of kies zelf je leverdag
 • Nog € 60,00 voor GRATIS verzending!
 • Quickfrozen en Vacuüm verpakt
 • Productinformatie

  Half-om-half gehaktballen van het Limburgs kloostervarken (LIVAR) en Black Angus USA.


  Wat zijn gehaktballen halfom?

  Onze gehaktballen halfom zijn versgedraaide gehaktballen van varkens- en rundergehakt, ambachtelijk gekruid en kant-en-klaar om zo in de pan te gooien. Heerlijk met een klein paneerlaagje. Voor de supersnelle keuken, zonder in te leveren op smaak en kwalitet! Het halfom gehakt dat we draaien, komt van  van het Limburgs Kloostervarken en het rundvlees van Black Angus USA. Beide eerlijk gehouden toprassen met nét wat meer smaak!

  Half-om-half gehaktballen Black Angus USA & LIVAR

  Niet je gewone half-om-half balletje, durven we wel te zeggen. Deze gehaktballen zijn niet alleen superlekker, maar komen ook van 100% eerlijk gehouden vleesrassen. Bij The Butchery is het standaard vlees namelijk alles behalve standaard. Ons basis rundvlees komt van USA Black Angus runderen, die jarenlang op Noord-Amerikaase vlakten hebben gelopen zonder bemoeienis van mensen en vervolgens nog maanden in feedlots hebben geleefd. Een goed leven! Hetzelfde geldt voor de Limburgse Kloostervarkens (LIVAR). Niet voor niets hebben deze dieren 3*** Beter Leven van de Dierenbescherming gekregen. En vergis je niet, dat is een heel - héél - groot verschil met het Beter Leven vlees uit de supermarkt (1*). Eet minder, maar beter vlees en geniet er optimaal van. Dan is everybody happy. 


  Bereidingswijze

  Hoe braad je gehaktballen?

  Schroei even dicht op hoog vuur en braad vervolgens op laag vuur in een pan met voldoende boter (sowieso voldoende boter!) en blijf draaien. Voeg af en toe wat water toe om te voorkomen dat het vlees uitdroogt. Makkie!


  Butcher's Notes

  Wij zijn megatrots op ons new en improved assortiment. Natuurlijk verkochten we altijd al kwaliteitsvlees, maar met als basis Noord-Amerikaans Black Angus en Livar vlees en verder de mooiste vleesrassen, gaan we oprecht verder waar de slager in de buurt stopt. Op het gebied van dierenwelzijn (je zult het misschien niet geloven, maar een zichzelf respecterend slager vind dat écht belangrijk) en zeker ook op het gebied van smaak. Je proeft dat echt aan deze gehaktballen. Kost wat meer dan in de supermarkt, maar dan ben je er wel 100% zeker van dat je eerlijk en superlekker vlees eet. 


  Wat vind je van dit product?
  Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan