Gehaktballen halfom LIVAR/Black Angus USA

Wij zijn megatrots op ons new en improved assortiment. Natuurlijk verkochten we altijd al kwaliteitsvlees, maar met als basis Noord-Amerikaans Black Angus en Livar vlees en verder de mooiste vleesrassen, gaan we oprecht verder waar de slager in de buurt stopt. Op het gebied van dierenwelzijn (je zult het misschien niet geloven, maar een zichzelf respecterend slager vind dat écht belangrijk) en zeker ook op het gebied van smaak. Je proeft dat echt aan deze gehaktballen. Kost wat meer dan in de supermarkt, maar dan ben je er wel 100% zeker van dat je eerlijk en superlekker vlees eet.
Bert-Jan Lantinga
Wat zijn gehaktballen halfom?
Onze gehaktballen halfom zijn versgedraaide gehaktballen van varkens- en rundergehakt, ambachtelijk gekruid en kant-en-klaar om zo in de pan te gooien. Heerlijk met een klein paneerlaagje. Voor de supersnelle keuken, zonder in te leveren op smaak en kwalitet! Het halfom gehakt dat we draaien, komt van van het Limburgs Kloostervarken en het rundvlees van Black Angus USA. Beide eerlijk gehouden toprassen met nét wat meer smaak!
Half-om-half gehaktballen Black Angus USA & LIVAR
Niet je gewone half-om-half balletje, durven we wel te zeggen. Deze gehaktballen zijn niet alleen superlekker, maar komen ook van 100% eerlijk gehouden vleesrassen. Bij The Butchery is het standaard vlees namelijk alles behalve standaard. Ons basis rundvlees komt van USA Black Angus runderen, die jarenlang op Noord-Amerikaase vlakten hebben gelopen zonder bemoeienis van mensen en vervolgens nog maanden in feedlots hebben geleefd. Een goed leven! Hetzelfde geldt voor de Limburgse Kloostervarkens (LIVAR). Niet voor niets hebben deze dieren 3*** Beter Leven van de Dierenbescherming gekregen. En vergis je niet, dat is een heel - héél - groot verschil met het Beter Leven vlees uit de supermarkt (1*). Eet minder, maar beter vlees en geniet er optimaal van. Dan is everybody happy.
Hoe braad je gehaktballen?
Schroei even dicht op hoog vuur en braad vervolgens op laag vuur in een pan met voldoende boter (sowieso voldoende boter!) en blijf draaien. Voeg af en toe wat water toe om te voorkomen dat het vlees uitdroogt. Makkie!
Ingredienten
Voedingswaarde
Type | Per 100g |
---|---|
Energie (kJ) | N/B |
Energie (kcal) | N/B |
Vet (g) | N/B |
Verzadigd vet (g) | N/B |
Koolhydraten (g) | N/B |
Suikers (g) | N/B |
Vezels (g) | N/B |
Eiwitten (g) | N/B |
Zout (g) | N/B |
Gehaktballen halfom LIVAR/Black Angus USA
Informeer me wanneer dit product op voorraad is
+ Lekker makkelijk
+ Altijd lekker
- Vanavond in huis of kies zelf je leverdag
- Vanaf € 100,- GRATIS bezorging.
- Flash-frozen en vacuüm verpakt

Wij zijn megatrots op ons new en improved assortiment. Natuurlijk verkochten we altijd al kwaliteitsvlees, maar met als basis Noord-Amerikaans Black Angus en Livar vlees en verder de mooiste vleesrassen, gaan we oprecht verder waar de slager in de buurt stopt. Op het gebied van dierenwelzijn (je zult het misschien niet geloven, maar een zichzelf respecterend slager vind dat écht belangrijk) en zeker ook op het gebied van smaak. Je proeft dat echt aan deze gehaktballen. Kost wat meer dan in de supermarkt, maar dan ben je er wel 100% zeker van dat je eerlijk en superlekker vlees eet.
Bert-Jan Lantinga
-
Productinformatie
-
Bereidingswijze
-
Voedingswaarde
-
Reviews
Wij zijn megatrots op ons new en improved assortiment. Natuurlijk verkochten we altijd al kwaliteitsvlees, maar met als basis Noord-Amerikaans Black Angus en Livar vlees en verder de mooiste vleesrassen, gaan we oprecht verder waar de slager in de buurt stopt. Op het gebied van dierenwelzijn (je zult het misschien niet geloven, maar een zichzelf respecterend slager vind dat écht belangrijk) en zeker ook op het gebied van smaak. Je proeft dat echt aan deze gehaktballen. Kost wat meer dan in de supermarkt, maar dan ben je er wel 100% zeker van dat je eerlijk en superlekker vlees eet.
Bert-Jan Lantinga
Wat zijn gehaktballen halfom?
Onze gehaktballen halfom zijn versgedraaide gehaktballen van varkens- en rundergehakt, ambachtelijk gekruid en kant-en-klaar om zo in de pan te gooien. Heerlijk met een klein paneerlaagje. Voor de supersnelle keuken, zonder in te leveren op smaak en kwalitet! Het halfom gehakt dat we draaien, komt van van het Limburgs Kloostervarken en het rundvlees van Black Angus USA. Beide eerlijk gehouden toprassen met nét wat meer smaak!
Half-om-half gehaktballen Black Angus USA & LIVAR
Niet je gewone half-om-half balletje, durven we wel te zeggen. Deze gehaktballen zijn niet alleen superlekker, maar komen ook van 100% eerlijk gehouden vleesrassen. Bij The Butchery is het standaard vlees namelijk alles behalve standaard. Ons basis rundvlees komt van USA Black Angus runderen, die jarenlang op Noord-Amerikaase vlakten hebben gelopen zonder bemoeienis van mensen en vervolgens nog maanden in feedlots hebben geleefd. Een goed leven! Hetzelfde geldt voor de Limburgse Kloostervarkens (LIVAR). Niet voor niets hebben deze dieren 3*** Beter Leven van de Dierenbescherming gekregen. En vergis je niet, dat is een heel - héél - groot verschil met het Beter Leven vlees uit de supermarkt (1*). Eet minder, maar beter vlees en geniet er optimaal van. Dan is everybody happy.
Hoe braad je gehaktballen?
Schroei even dicht op hoog vuur en braad vervolgens op laag vuur in een pan met voldoende boter (sowieso voldoende boter!) en blijf draaien. Voeg af en toe wat water toe om te voorkomen dat het vlees uitdroogt. Makkie!
Ingredienten
Voedingswaarde
Type | Per 100g |
---|---|
Energie (kJ) | N/B |
Energie (kcal) | N/B |
Vet (g) | N/B |
Verzadigd vet (g) | N/B |
Koolhydraten (g) | N/B |
Suikers (g) | N/B |
Vezels (g) | N/B |
Eiwitten (g) | N/B |
Zout (g) | N/B |