Rund met Dierenwelzijn-Garantie

Oh-oh... het product dat je zoekt, hebben we uit ons assortiment gehaald. Maarrr.. niet getreurd, dat heeft een goede reden!

Hoogst haalbare dierenwelzijn

Met trots kunnen we je namelijk een 100% Dierenwelzijn Garantie geven. En nee, dat is niet vergelijkbaar met de eerlijke herkomst uit de supermarkt. Wij bedoelen écht een fijn leven. Dieren die op uitgestrekte weiden hebben gelopen en met liefde zijn behandeld en grootgebracht. Dat is win-win, want onze runderen hebben een goed leven gehad en dat goede leven proef je! Wil je dus vlees eten? Doe het dan goed! Eet minder, maar beter vlees!

3*** Beter Leven of vergelijkbaar

Hoewel Butchery Beef  absoluut een eerlijke herkomst kent, verkopen we vanaf nu alleen nog maar vlees afkomstig van rassen met het 3*** Beter Leven Keurmerk van de Dierenbescherming of vergelijkbaar en zelfs beter. 

Overigens is ons assortiment nog altijd heel breed en kun je nog altijd bij ons terecht voor een pondje gehakt. Het enige verschil is dat we nu een 100% dierenwelzijn-garantie geven. Voor alle flexitariërs en bewuste vleeseters onder ons. Gebruik de zoekbalk bovenin of neem een kijkje bij de volgende rassen...

  • USA Black Angus 
  • 100% Simmentaler
  • Rubia Gallega
  • Australisch Wagyu

Bij deze alvast: dank voor een bewuste keuze!