Nieuw hier? Join ons loyaliteitsprogramma The ButcheryClub, ontvang 4 gratis USA Black Angus burgers én spaar automatisch voor gratis producten.
*Geldig op bestellingen v.a. €75
Door je in te schrijven, ga je akkoord met ons privacybeleid.
The store will not work correctly in the case when cookies are disabled.
The Butchery maakt gebruik van Cookies om de site te kunnen blijven optimaliseren en jou een fijne
gebruikerservaring te kunnen bieden. Door gebruik te maken van onze website, stem je hier
automatisch mee in.
Hoe een mens een chicken wing eet zegt veel over zijn/haar karakter. The best food is eaten with your hands en dit is er ook zeker zo eentje. Eet jij je wings met mes en vork? Of eet jij je wings met zoveel agressie dat de saus achter je oren zit ?
Als jij het laatste bent, dan kunnen wij absoluut vrienden worden, want wings horen nou eenmaal een beetje messy te zijn.
Bereidingswijze garlic & honey wings
Breng de wings op smaak met een beetje BBQ rub en wat zout en peper. Smoke deze op 130c voor ongeveer 2 uur.
Smelt de boter in een pan, voeg hier de knoflook, gedroogde kruiden en gin aan toe. Breng aan de kook voor ongeveer 1 minuut.
Haal de wings van de BBQ en plaats deze in een grote kom. Giet hier het warme boter mengsel overheen.
Hussel goed door elkaar, en bedek met de zest van 1 limoen.