The Butchery maakt gebruik van Cookies om de site te kunnen blijven optimaliseren en jou een fijne gebruikerservaring te kunnen bieden. Door gebruik te maken van onze website, stem je hier automatisch mee in.

Garlic & honey wings
Bereidingswijze
Hoe een mens een chicken wing eet zegt veel over zijn/haar karakter. The best food is eaten with your hands en dit is er ook zeker zo eentje. Eet jij je wings met mes en vork? Of eet jij je wings met zoveel agressie dat de saus achter je oren zit ?
Als jij het laatste bent, dan kunnen wij absoluut vrienden worden, want wings horen nou eenmaal een beetje messy te zijn.
Bereidingswijze garlic & honey wings
- Breng de wings op smaak met een beetje BBQ rub en wat zout en peper. Smoke deze op 130c voor ongeveer 2 uur.
- Smelt de boter in een pan, voeg hier de knoflook, gedroogde kruiden en gin aan toe. Breng aan de kook voor ongeveer 1 minuut.
- Haal de wings van de BBQ en plaats deze in een grote kom. Giet hier het warme boter mengsel overheen.
- Hussel goed door elkaar, en bedek met de zest van 1 limoen.
Easy peasy lemon squeezy!
Bekijk meer recepten