Houthakkerssteak met snijbonen, aardappel en chorizo
Bereidingswijze
Hollandse pot met houhakkerssteak én chorizo kaantjes (ook lekker met uitgebakken spekjes!!). Oftewel: AGV deluxe! Voor de liefhebber van stevige kost.
NB Bij de ingredienten vind je de houthakkersteaks, maar je kunt natuurlijk ook ander vlees gebruiken.
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 220 graden. Gebakken aardappelen vinden wij zelf het lekkers door 'gewone' aardappelen te koken en vervolgens te bakken. Liefst met schil er nog aan. Maar ieder z'n ding natuurlijk.
- Bak de aardappels met de houthakkerssteak even kort aan in de koekenpan.
- Doe de aardappelen in een ovenschaal en leg de houthakkersteaks erboven op
- Bak zo'n 20 minuten in een voorverwarmde oven op 220 graden
- Snijd de chorizo aan reepjes en bak vervolgens op hoog vuur in een pan totdat er kaantjes ontstaan
- Kook de snijbonen tot beetgaar voor en voeg de snijbonen toe aan de chorziokaantjes
Verdeel het geheel over de borden en leg de houthakkersteaks erboven op.
Hier kun je wel even mee vooruit...
ENJOY!