Nieuw hier? Join ons loyaliteitsprogramma The ButcheryClub, ontvang 4 gratis USA Black Angus burgers én spaar automatisch voor gratis producten.
*Geldig op bestellingen v.a. €75
Door je in te schrijven, ga je akkoord met ons privacybeleid.
The store will not work correctly in the case when cookies are disabled.
The Butchery maakt gebruik van Cookies om de site te kunnen blijven optimaliseren en jou een fijne
gebruikerservaring te kunnen bieden. Door gebruik te maken van onze website, stem je hier
automatisch mee in.
In de koude maanden is het tijd voor wild! Ik ben gek op varkensvlees, daarom is wild zwijn een fantastisch alternatief. Men is vaak van mening dat wild zwijn droog is, maar als je het goed bereid dan is dat onzin. Wild zwijn mag je namelijk een beetje rosé eten!
Bereidingswijze wild zwijn rack
Verwarm de barbecue op 120/130 graden.
Zout en peper het wild zwijn rack naar smaak.
Maak een rub door de ingredienten te mixen en verspreid dit over het stuk zwijn.
Leg het wild zwijn rack op de barbecue en laat op een temperatuur komen van 58 graden.
Haal van de barbecue en pak goed in aluminium folie. Leg op een niet te koude plek, het liefst binnen.
Na ongeveer 10 minuten heeft het een temperatuur van ongeveer 63 graden bereikt en is het tot rust gekomen.