Big Green Egg Small

Big Green Egg Small

Bescheiden formaat, volmaakte prestaties!

De Big Green Egg Small is met z’n hoogte van 61 centimeter, grillroosterdiameter van 33 centimeter en gewicht van 36 kg dé BBQ voor stadsmensen met een balkon of kleine achtertuin. Het is een mooie compacte kamado waar je met gemak de mooiste gerechten op bereidt.

... > Lees meer > Lees minder
Bekijken als Grid List

3 Items

per pagina
Oplopend sorteren
Bekijken als Grid List

3 Items

per pagina
Oplopend sorteren

De Big Green Egg Small

Deze Big Green Egg Small is misschien niet de grootste BBQ uit de BGE serie, maar zeker wel groot in zijn prestaties. Zo is het een mooie compacte BBQ, waar je met gemak de mooiste gerechten voor 4 tot 6 personen op bereidt. Hoewel ’t grilloppervlak van de Small net zo groot is als die van de Big Green Egg MiniMax, is de Small hoger en ligt het rooster lager in de kamado, waardoor je meer ruimte hebt om de hoogte in te gaan, dus perfect voor een mooie rack of vlees aan het spit bijvoorbeeld. De grootte van de BGE Small is overigens perfect voor een kleine achtertuin of op een balkon.

Kamado voor 4-6 personen

Ben je thuis met vier tot zes personen? Dan is de Big Green Egg Small dé BBQ waar je naar op zoek bent! Met een diameter van 33 centimeter van het grillrooster is het een perfecte BBQ voor gerechten voor vier tot zes personen. Je kunt er zo zes burgers, worsten of spiesen op kwijt. Ook voor Low&Slow bereidingen is de Big Green Egg Small je vriend. Juist omdat het rooster wat lager ligt dan bij de Mini en MiniMax kan je er beter grotere stukken vlees op kwijt, omdat je meer de hoogte in kan. Dat maakt ‘m ook perfect voor bijvoorbeeld het garen van een hele kip. Mocht je nou twijfelen of een stuk vlees op je Big Green Egg Small past, dan is ’t natuurlijk ideaal dat we in het beginsel een Premium Online Slagerij zijn. We kunnen immers het vlees waar je je oog hebt laten vallen zo even passen of opmeten..

Big Green Egg Small online bestellen

Van plan de Big Green Egg Small online te bestellen is een perfecte beslissing. Zo wordt de kamado veilig bij je aan huis geleverd en hoef je er zelf niet mee te slepen. Daarnaast is ’t online bestellen een fluitje van een cent. Je plaatst de Green Egg naar keuze zo in je winkelwagen en kiest er direct bijpassende accessoires én mooi vlees bij. Zo kan je direct na het ontvangen van start om de mooiste gerechten te maken!

Met Big Green Egg haal je daarnaast zeker kwaliteit in huis. De keramiek van de Big Green Egg is ontwikkeld door NASA, waardoor de temperatuur in de barbecue exact beheerst kan worden. Perfect voor bakken, roken, stomen én slowcooking dus!

Wat zijn de belangrijkste accessoires voor de Big Green Egg Small?

De keuze is gemaakt, de Big Green Egg Small staat binnenkort in jouw achtertuin! Natuurlijk wil je ‘m direct aansteken en gaan testen zodra hij binnenkomt. Dan is ’t handig om de belangrijkste accessoires alvast mee te bestellen, zodat je direct kan vlammen. Daarvoor hebben we een mooi starterspakket samengesteld met de accessoires die we het belangrijkst vinden: conveggtor, cast iron cooking grid, ash removal tool, ash removal pan, handschoen, grid scrubber, een zak houtskool en een pakje aanmaakblokjes. Kan je dus direct van start!

Kan natuurlijk ook dat je de accessoires het liefst los bestelt. Dan adviseren we je in ieder geval een Egg Nest aan te schaffen (als je nog geen tafel oid hebt) en te kiezen voor de convEGGtor, houtskool, aanmaakblokjes en een ashtool.

Levenslange kwaliteit

Kies je voor Big Green Egg dan kies je ook voor garantie. Big Green Egg biedt namelijk een levenslange garantie op het materiaal en de constructie van álle keramische onderdelen van de barbecue. De BBQ is namelijk gemaakt van buitengewoon hoogwaardig keramiek, wat ervoor zorgt dat de kamado extreem isolerend is en goed om kan gaan met extreme temperaturen én temperatuurverschillen. Een Green Egg koop je namelijk niet voor even, maar voor je hele leven…

The Butchery x Big Green Egg

Als premium online slager kunnen we natuurlijk ook intens genieten van een goede BBQ-sessie en dan ’t liefst op een goede BBQ. Een Big Green Egg is alles wat we in een barbecue zoeken, ’t is immers een compacte buitenkeuken. Daarom hebben we de keuze gemaakt om naast vlees ook Big Green Egg te verkopen… Goed vlees verdient immers goed materiaal om op klaar gemaakt te worden. Enne, als je toch je BBQ online bestelt, bestel dan gelijk écht goed vlees mee zodat je er direct mee aan de slag kunt!

Big Green Egg Showroom

Als je van plan bent een Green Egg aan te schaffen, dan wil je ‘m vast ook in het echt zien en voelen, nietwaar? Daarom hebben we in Meppel een mooie showroom, waar we alle modellen hebben staan. We snappen immers als geen ander dat een écht goede barbecue een flinke investering kan zijn. Graag nodigen we je uit om een bezoekje te komen brengen aan onze showroom, zodat je een weloverwogen keuze kan maken. In onze showroom werken we op afspraak, zodat we alle tijd hebben om al je vragen betreft BBQ’s te beantwoorden en ook laten we je graag The Butchery zien, als je dat leuk vindt…

Afspraak maken? Bel dan naar 085-0408044 of stuur een mail naar info@butchery.nl