Ofyr Classic (dichte voet)

Ofyr Classic (dichte voet)

De Classic is de meest iconische uitvoering van de OFYR collectie. De OFYR Classic 85 is een prachtig object dat is ontworpen om in iedere buitenruimte te passen, ongeacht het seizoen. Steek hem aan en ieder buitenevenement wordt een speciale beleving.

... > Lees meer > Lees minder
Bekijken als Grid List

4 Items

per pagina
Oplopend sorteren
  1. OFYR Classic Corten 85
  2. OFYR Classic Black 85
    OFYR Classic Black 85
  3. OFYR Classic Corten 100
    OFYR Classic Corten 100
  4. Ofyr Classic Black 100cm
Bekijken als Grid List

4 Items

per pagina
Oplopend sorteren

De Ofyr is bedacht met het oog op de momenten van verbinding. Ontworpen voor de sociale mens, zoals de mens altijd al is geweest. Als we heel ver terug in de tijd gaan, zien we dat onze verre-verre voorouders zich al rond het kookvuur verzamelden om verhalen te vertellen. Dit was immers dé manier van communiceren toentertijd. Hoewel ’t nu op vele verschillende manieren mogelijk is om te communiceren; denk aan bijvoorbeeld social media, WhatsApp of email, voelen we ons toch minder verbonden dan vroeger. Juist om de verbinding van samen koken en eten onder het genot van een haardvuur weer op te zoeken, is de Ofyr in het leven geroepen.

Verbondenheid voor elke eetcultuur

Ofyr is in 2015 voor het eerst in Nederland geïntroduceerd en nu al in meer dan 80 landen een groot succes. Ook niet zo gek, want verbondenheid is in elke cultuur een kernwaarde en dus in elke eetcultuur toepasbaar. In Spanje doen ze dat bijvoorbeeld met enorme pannen paella van de Ofyr, terwijl ze in Zwitserland zich na het skiën verzamelen rond de Ofyr om op te warmen en voor een glas heerlijke glühwein.

Ofyr Classic

De Ofyr Classic is de meest iconische en pure uitvoering van de Ofyr collectie en staat stijlvol in elke buitenruimte. De Ofyr Classic bestaat uit een bakplaat op een kegel die op een dichte sokkel staat. De ronde BBQ met het vuur in het midden, zorgt ervoor dat iedereen zich om het vuur kan verzamelen om samen te koken.

Corten of Black?

De Ofyr Classic is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren. De Ofyr Corten is gemaakt van cortenstaal, waarbij de plaat waar je op grilt gemaakt is van zwart staal. De Ofyr Classic Black is gemaakt van zwart gecoat staal met een plaat van zwart staal. Het voordeel van de Ofyr Classic Corten ten opzichte van de Ofyr Classic Black (ondanks hoogwaardige coating) is dat de Ofyr wat minder gevoelig is voor krassen en beschadigingen. Daarnaast heeft het zwart gecoat staal meer onderhoud nodig. We bevelen aan om altijd een hoes of deksel te gebruiken.

Ofyr 85 centimeter

De Ofyr Classic kent twee verschillende formaten: De 85 centimeter en de 100 centimeter. De Ofyr van 85 centimeter is ranker en minder volumineus dan de variant van 100 centimeter. Perfect om te koken voor maximaal 12 personen. De kegel van de Ofyr Classic van 85 centimeter heeft een brandtijd van ongeveer 4-5 uur, voordat de as verwijderd moet worden. De Ofyr van 85 centimeter is mooi zuinig in gebruik en is sneller op temperatuur dan die van 100 centimeter

Ofyr 100 centimeter

De Ofyr van 100 centimeter is een stukje groter dan die van 85 centimeter en natuurlijk brengt dat voordelen met zich mee. Zo kunnen op de grotere versie makkelijker verschillende temperatuurzones gecreëerd worden en kan je al snel grote groepen van 15 tot 20 personen bedienen. De kegel/vuurschaal van de 100 centimeter Ofyr heeft ook direct een flink langere brandtijd, namelijk wel 9 tot 11 uur. Doordat de vuurschaal van deze Ofyr groter is, heeft dit model meer hout nodig om op temperatuur te komen en te blijven en heeft het al snel 10 minuten langer nodig om op de juiste temperatuur te komen.

Cadeaubon bij aankoop van Ofyr

Als je een nieuwe barbecue aanschaft, wil je ’t liefst direct van start. Daarom hebben we besloten om je een cadeaubon te cadeau te geven bij aanschaf van een barbecue. We zijn immers ook gewoon nog een slager en snappen dat je direct met ’t beste vlees van start wilt gaan. Dus kies je voor een mooie steak? Of ga je voor een kippetje? Natuurlijk adviseren we je graag hoe je vlees op de Ofyr kan bereiden. Neem gerust contact met ons op!

Aanbevolen accessoires

Met uitzondering van de Braziliaanse Grill Set zijn alle accessoires beschikbaar voor dit model. De accessoires die we zeker aanbevelen zijn voor de Ofyr Classic zijn: grill round, Pizza oven, fire guard ring, Cover Black 85 cm, het rottisserie set en mooie bruine handschoenen.

The Butchery X Ofyr

Behalve vleesliefhebber zijn we óók liefhebber van het buiten koken en experimenteren met BBQ’en. Daarom hebben we ervoor gekozen om naast ons ambacht ook het prachtige merk Ofyr te gaan verkopen. Wij zijn overtuigd van het prachtige concept samen koken rond het haardvuur en het verbinden van mensen. Samen eten, koken en echt met elkaar praten, dat kunnen we immers alleen maar toejuichen.

Ofyr Showroom

Liever de Ofyr Classic Black of Corten eerst in het echt zien en voelen voordat je tot aankoop over gaat? Dat snappen we als geen ander, vooral omdat ’t een flinke investering kan zijn. We willen je dan ook van harte welkom heten in onze BBQ experience in Meppel, waar je op afspraak in alle rust rond kan kijken tussen onze barbecues. Onze deskundige specialisten vertellen je met liefde alle ins & outs over de Ofyr en adviseren je over de must have accessoires die je gelijk mee kan nemen of kan opschrijven voor in de toekomst. Daarnaast vinden we ’t leuk om je The Butchery te laten zien, als je dat leuk vindt.

Afspraak maken? Maak online een afspraak op www.butchery.nl/afspraak, bel naar 085-0408044 of stuur een mail naar info@butchery.nl