Bavette Black Angus PRIME USA

Ben blij dat 'vergeten vleessoorten' als Bavette en Onglet zoveel terrein winnen de laatste tijd. Geheel terecht namelijk! Bavette is weliswaar wat grover dan bijvoorbeeld ossenhaas, maar het heeft megaveel smaak en een lekkere bite. Als ik dit op tafel zet, zijn mensen altijd blij verrast. Echt even een andere steak...

Bert-Jan Lantinga

Wat is Bavette Black Angus USA?

Bavette is de dikke rand vlees uit de flank (vang) van het rund en wordt daarom ook wel vanglap genoemd. Het is ‘mager werkvlees’ dat veel beweging heeft gehad. Het vlees heeft een grove, lange draad, maar daardoor ook een lekkere bite én superveel smaak. Bavette eet je bij voorkeur wel van kwalitatief goede runderen, maar met USA Black Angus zit je hoe dan ook goed. Misschien nog handig om erbij te vermelden dat je dit vlees - vanwege de grove draad - goed haaks op de draad snijdt. Doe je dat niet, dan verandert zelfs een perfect gebakken steak in een schoenzool. Maar van een goed ras, goed bereid en goed gesneden heb je aan bavette echt een smaakbom! 

Black Angus bavette

Deze Bavette komt van 100% Black Angus USA. Op Noord-Amerikaanse ranches grazen de Black Angus runderen ruim twee jaar op de meest uitgestrekte weiden (groter dan wij ons ooit kunnen voorstellen). De dieren groeien zorgeloos op en verhuizen na zo'n twee jaar naar een ruime feedlot, waar ze op een 100% natuurlijk graan- of maisdieet worden gezet. Black Angus runderen hebben onmiskenbaar een goed leven gekend en dat goede leven proef je. De smaak en structuur van raszuiver Amerikaans Angus Beef is bijna onweerstaanbaar...

Liever Bavette van een ander ras? De keuze is reuze, dus neem gerust een kijkje in ons assortiment.

Ingredienten

rundvlees

Voedingswaarde

Type Per 100g
Energie (kJ) 706.42
Energie (kcal) 169.00
Vet (g) 9.70
Verzadigd vet (g) 4.30
Koolhydraten (g) 0.00
Suikers (g) 0.00
Vezels (g) 0.00
Eiwitten (g) 20.50
Zout (g) 0.08

Bavette Black Angus PRIME USA

Speciaal voor Butchery Club members: 550-600 gram bavette van het Amerikaanse Black Angus voor je gespaarde beefcoins

652 Beefcoins

check-circle Morgen in huis
Inloggen
  • check-circle check-circle Morgen in huis of kies zelf je leverdag
  • check-circle check-circle Vanaf € 100,- GRATIS bezorging.
  • check-circle check-circle Flash-frozen en vacuüm verpakt
Mobile Image

Ben blij dat 'vergeten vleessoorten' als Bavette en Onglet zoveel terrein winnen de laatste tijd. Geheel terecht namelijk! Bavette is weliswaar wat grover dan bijvoorbeeld ossenhaas, maar het heeft megaveel smaak en een lekkere bite. Als ik dit op tafel zet, zijn mensen altijd blij verrast. Echt even een andere steak...

Bert-Jan Lantinga

Speciaal voor Butchery Club members: 550-600 gram bavette van het Amerikaanse Black Angus voor je gespaarde beefcoins
Meest gekocht
Pulled pork LIVAR kant-en-klaar Pulled pork LIVAR kant-en-klaar
check-circle Morgen in huis
14,99
Kruidenboter Cafe de Paris Kruidenboter Cafe de Paris
check-circle Morgen in huis
Normale prijs 3,99 3,19
Rib eye Black Angus USA Prime Rib eye Black Angus USDA Prime
check-circle Morgen in huis
24,29