Vleespakketten van natuurlijk gehouden vlees

Natuurlijk gehouden vleespakketten

Vleespakketten zijn helemaal van deze tijd. Het sluit naadloos aan bij het kop-tot-staart- en dus no-waste principe en bovendien eet je er meteen lekker gevarieerd door. Want je eet immers out-of-the-box en daar pas je je gerecht dus ook op aan. De keuzestress wordt meteen handig weggenomen. Met de aanschaf van een vleespakket ben je meteen voor lange tijd voorzien van vlees. Ook al zo handig. En dat je dan superkwalitatief – veelal natuurlijk gehouden – vleesrassen koopt, die ook nog eens een goed leven hebben gehad, is dan natuurlijk de kers op de taart…

Vleespakketten met natuurlijk vlees

De vriezer volgooien met eerlijk, natuurlijk gehouden en traceerbaar vlees voor een goede prijs. What's not to like? Op veler verzoek zijn we op zoek gegaan naar mooie samenwerkingen met boeren uit Nederland. Het resultaat? Prachtige gevarieerde vleespakketten voor een goeie prijs. Geen voedselverspilling en 100% eerlijk vlees van dieren die met respect worden gehouden. En dat komt de smaak dan ook weer ten goede, dus da’s win-win!

Oh, en ook niet onbelangrijk: de prijs van de vleespakketten is meer dan redelijk. Diervriendelijk vlees is niet altijd even vriendelijk voor de portemonnee, maar koop je een vleespakket bij The Butchery, dan ben je absoluut verzekerd van een gunstige gemiddelde prijs. 

We hebben rundvleespakketten van Limousin uit het Drentse landschap, varkensvleespakketten van Veluws landvarken en een kippakket van Polderhoen. Alle drie diervriendelijk en natuurlijk gehouden. Heel eerlijk, wij zijn er oprecht heel blij mee en de reacties zijn mega! 

Vleespakketten van kwaliteitsrassen

Naast vleespakketten van natuurlijk gehouden vee, hebben we verschillende pakketten van topkwaliteit. Allemaal met respect voor dieren, ander vlees vind je hier simpelweg niet. Onze slagers hebben met liefde mixpakketten samengesteld van rassen als Black Angus, Livar, Hereford, Aberdeen Angus en Polderhoen.

BBQ Pakketten

In de categorie vleespakketten, mogen BBQ pakketten natuurlijk niet uitblijven! We hebben een ‘eenvoudig’ BBQ pakket, zoals het spiezenfestival, maar ook uitgebreide low & slow pakketten en natuurlijk combinaties. Voor elk wat wils dus. En ook hier scheelt het de nodige keuzestress bij je aankoop. Je kookt gewoon wat de pot schaft ;-)

Inhoud vleespakket

Wat je zoals kunt verwachten varieert de inhoud van de vleespakketten enorm. Er zitten zelfs kant-en-klaar gerechten in, zoals hachee of goulash. Maar ook burgers, entrecote, kipshoarma pakket, karbo’s, schnitzels, spiezen in alle soorten en maten… Noem het maar op. Welk vleespakket bij je past, kun je dus het best zelf beoordelen…

Vleespakket kopen online?

Vleespakket kopen online is eenvoudiger dan je denkt. Je kiest je favoriet en bestel je op werkdagen voor 11.00, dan heb je 'm dezelfde avond nog in huis. Als je dat wilt natuurlijk, want je kiest zelf je gewenste leverdag. Je hoeft het alleen nog even zelf in de vriezer te doen. Scheelt flink wat ritjes naar de slager of poelier je gaat er out-of-the-box van eten. Absoluut een aanrader om een te proberen!