Vleespakketten van biologisch gehouden vlees

biologisch gehouden vleespakketten

Biologisch gehouden vleespakketten

De vriezer volgooien met eerlijk, biologisch gehouden en traceerbaar vlees voor een goede prijs. What's not to like? Op veler verzoek zijn we op zoek gegaan naar mooie samenwerkingen met boeren uit Nederland. Het resultaat? Prachtige gevarieerde vleespakketten voor een goeie prijs. Geen voedselverspilling en 100% eerlijk vlees met het 3*** Beter Leven keurmerk! 

Oh, en ook niet onbelangrijk: de prijs van de vleespakketten is meer dan redelijk. Biologisch vlees is niet altijd even vriendelijk voor de portemonnee, maar koop je een vleespakket bij The Butchery, dan ben je verzekerd van een gunstige gemiddelde prijs. 

We hebben rundvleespakketten van Limousin uit het Drentse land, varkensvleespakketten van Veluws landvarken en een kippakket van Polderhoen. Alledrie biologisch gehouden. Heel eerlijk, wij zijn er oprecht heel blij mee en de reacties zijn mega! 

Vleespakket online bestellen?

Da's dus easy. Je kiest je favoriet en bestel je voor 15.00, dan heb je 'm de volgende dag in huis. Je hoeft het alleen nog even zelf in de vriezer te doen. Scheelt ritjes naar de slager of poelier en ook leuk: je gaat er out-of-the-box van eten.