Kalfsschenkel

Kalfsschenkel
Kalfsschenkel is ideaal voor wie houdt van langzaam koken. Het vlees wordt tijdens het stoven zo mals dat het uit elkaar valt, terwijl het bindweefsel zorgt voor een rijke, volle saus. Perfect voor stoofschotels, ragouts of gewoon in de braadpan met groenten. Kalfsvlees is malser en zachter van smaak dan rundvlees door de jonge leeftijd van het dier, maar heeft nog steeds genoeg karakter voor hartige gerechten.
Wat is kalfsschenkel?
Kalfsschenkel is het onderbeen van het kalf met veel bindweefsel rondom het bot. Tijdens het koken breekt dit bindweefsel af en verdikt natuurlijk je sauzen. Het vlees wordt zo mals dat je het makkelijk met een vork uit elkaar haalt. Het bot geeft extra smaak af waardoor je een volle bouillon krijgt. Ideaal voor gerechten waarbij je de tijd neemt om alles rustig te laten sudderen.
Kalfsschenkel online bestellen?
Voor het bestellen van kalfsschenkel ben je bij The Butchery op de juiste plek. Bestellen is erg makkelijk: vandaag voor 11 uur besteld is dezelfde avond nog in huis in Nederland en België. Komt dat niet helemaal lekker uit? Geen probleem, je kan zelf bepalen welk bezorgmoment jou het beste schikt! Onze kalfsschenkel wordt flash-frozen en vacuümverpakt bezorgd, zodat de kwaliteit optimaal behouden blijft.
Ingredienten
kalfsvleesVoedingswaarde
| Type | Per 100g |
|---|---|
| Energie (kJ) | 468 |
| Energie (kcal) | 112 |
| Vet (g) | 2.9 |
| Verzadigd vet (g) | 1.0 |
| Koolhydraten (g) | 0.0 |
| Suikers (g) | 0.0 |
| Vezels (g) | 0.0 |
| Eiwitten (g) | 21.3 |
| Zout (g) | 1.50 |
Kalfsschenkel
+ Lekker makkelijk
+ Altijd lekker
- Morgen in huis of kies zelf je leverdag
- Vanaf € 100,- GRATIS bezorging.
- Flash-frozen en vacuüm verpakt
-
Productinformatie
-
Voedingswaarde
-
Reviews
Kalfsschenkel
Kalfsschenkel is ideaal voor wie houdt van langzaam koken. Het vlees wordt tijdens het stoven zo mals dat het uit elkaar valt, terwijl het bindweefsel zorgt voor een rijke, volle saus. Perfect voor stoofschotels, ragouts of gewoon in de braadpan met groenten. Kalfsvlees is malser en zachter van smaak dan rundvlees door de jonge leeftijd van het dier, maar heeft nog steeds genoeg karakter voor hartige gerechten.
Wat is kalfsschenkel?
Kalfsschenkel is het onderbeen van het kalf met veel bindweefsel rondom het bot. Tijdens het koken breekt dit bindweefsel af en verdikt natuurlijk je sauzen. Het vlees wordt zo mals dat je het makkelijk met een vork uit elkaar haalt. Het bot geeft extra smaak af waardoor je een volle bouillon krijgt. Ideaal voor gerechten waarbij je de tijd neemt om alles rustig te laten sudderen.
Kalfsschenkel online bestellen?
Voor het bestellen van kalfsschenkel ben je bij The Butchery op de juiste plek. Bestellen is erg makkelijk: vandaag voor 11 uur besteld is dezelfde avond nog in huis in Nederland en België. Komt dat niet helemaal lekker uit? Geen probleem, je kan zelf bepalen welk bezorgmoment jou het beste schikt! Onze kalfsschenkel wordt flash-frozen en vacuümverpakt bezorgd, zodat de kwaliteit optimaal behouden blijft.
Ingredienten
kalfsvleesVoedingswaarde
| Type | Per 100g |
|---|---|
| Energie (kJ) | 468 |
| Energie (kcal) | 112 |
| Vet (g) | 2.9 |
| Verzadigd vet (g) | 1.0 |
| Koolhydraten (g) | 0.0 |
| Suikers (g) | 0.0 |
| Vezels (g) | 0.0 |
| Eiwitten (g) | 21.3 |
| Zout (g) | 1.50 |