Kalfssukadelappen


Wat zijn kalfssukadelappen?
Sukadelappen zijn misschien wel de basis voor een mooie stoof. Kalfssukadelappen worden gesneden uit de schouder van het kalf, een deel dat veel in beweging is. Met andere woorden: werkvlees met spiefweelsel. Door het vlees loopt een zeen, waaraan het vlees zijn naam dankt, maar vooral zijn krachtige smaak en structuur/ Sukadelappen zijn prachtig emarmerd, wat het vlees na bereiding zo zacht en smeuïg maakt dat het uit elkaar valt. Kalfssukadelappen zijn over het algemeen wat magerder dan rundersukadelappen, maar nog altijd ver genoeg voor een mooie langzame bereiding. Over het algemeen hebben kalfssukadelappen een iets kortere bereidingstijd dan rund.
Ingredienten
kalfsvlees 100%Voedingswaarde
Type | Per 100g |
---|---|
Energie (kJ) | 714.78 |
Energie (kcal) | 171 |
Vet (g) | 10.1 |
Verzadigd vet (g) | 5.1 |
Koolhydraten (g) | 0 |
Suikers (g) | 0 |
Vezels (g) | 0 |
Eiwitten (g) | 20 |
Zout (g) | 0.23 |
Kalfssukadelappen
- Morgen in huis of kies zelf je leverdag
- Vanaf € 100,- GRATIS bezorging.
- Flash-frozen en vacuüm verpakt