Kalkoendijen in braadzak

Bereidingswijze kalkoendij in braadzak

> haal de kalkoendijen 1-2 dagen van tevoren uit de vriezer en ontdooi in de koelkast (laat de vacuümzak er omheen tijdens het ontdooien).

Let op. de braadzak (+1 reserve) zit onder de alubak in de zak. 

  1. Knip de vacuumzak open en vul de garnituren eventueel aan naar wens. 
  2. Doe de meegeleverde braadzak strak om de gehele bak en sluit af met de meegeleverde clip. (er is een reserve braadzak meegeleverd mocht er eentje scheuren)
  3. Leg de meegeleverde groente onderin de meegeleverde alubak

> verwarm de oven voor op 180C.
> gaar de kalkoen voor 2,5 uur op 150C in de oven.
> knip de laatste 20 min de braadzak open voor een mooie bruine korst.
> Haal de kalkoendijen uit de oven en laat een 10 minuten rusten op het aanrecht onder een theedoek of aluminium folie. 

Eet smakelijk,

Schrijf een review

Schrijf een review. Log in of maak een account.

Kalkoendijen in braadzak

Schrijf een review
Dit product is momenteel niet op voorraad.
Informeer me wanneer dit product op voorraad is
  • check-circle check-circle Maandag in huis of kies zelf je leverdag.
  • check-circle check-circle Vanaf € 100,- GRATIS verzending.
  • check-circle check-circle Quickfrozen en Vacuüm verpakt