Kalkoendijen in braadzak

Kalkoendijen in braadzak
Deze kalkoendijen worden geleverd met een braadzak. Je hoeft alleen het vlees in de zak te doen, goed af te sluiten en in de oven te plaatsen. De braadzak zorgt dat de kalkoen gelijkmatig gaart en mals blijft, zonder dat je er verder naar hoeft om te kijken.
Wat zijn kalkoendijen in braadzak?
Kalkoendijen zijn stevige stukken vlees met een volle structuur. Door ze in de braadzak te bereiden, blijft het vocht in het vlees en krijg je een gelijkmatige garing. Je hebt geen extra vet of vocht nodig en de oven blijft schoon. Praktisch en eenvoudig in gebruik.
Kalkoendijen in braadzak online bestellen?
De kalkoendijen bestel je eenvoudig online. Voor elf uur besteld is dezelfde avond in huis in Nederland en België. Je kiest zelf het moment van levering. Het vlees wordt flash frozen en vacuüm verpakt geleverd, zodat de kwaliteit behouden blijft.
Bereidingswijze kalkoendij in braadzak
> haal de kalkoendijen 1-2 dagen van tevoren uit de vriezer en ontdooi in de koelkast (laat de vacuümzak er omheen tijdens het ontdooien).
Let op. de braadzak (+1 reserve) zit onder de alubak in de zak.
- Knip de vacuumzak open en vul de garnituren eventueel aan naar wens.
- Doe de meegeleverde braadzak strak om de gehele bak en sluit af met de meegeleverde clip. (er is een reserve braadzak meegeleverd mocht er eentje scheuren)
- Leg de meegeleverde groente onderin de meegeleverde alubak
> verwarm de oven voor op 180C.
> gaar de kalkoen voor 2,5 uur op 150C in de oven.
> knip de laatste 20 min de braadzak open voor een mooie bruine korst.
> Haal de kalkoendijen uit de oven en laat een 10 minuten rusten op het aanrecht onder een theedoek of aluminium folie.
Eet smakelijk,
Ingredienten
kalkoen, marinade (GLUTEN, MOSTERD, SOJA, TARWE), azijn, eiwithydrolysaat (SOJA), fenegriek, gember, gemodificeerd maiszetmeel, glucosepoeder, knoflookpoeder, koolzaadolie, korianderzaad, mosterdpoeder, paprikapoeder, peterselie, sojaboon, suiker, tarwe, uipoeder, water, witte peper, zout, conserveermiddel: E202, E270, verdikkingsmiddel: E412, E415Voedingswaarde
| Type | Per 100g |
|---|---|
| Energie (kJ) | 405 |
| Energie (kcal) | 97 |
| Vet (g) | 1.9 |
| Verzadigd vet (g) | 0.5 |
| Koolhydraten (g) | 0.7 |
| Suikers (g) | 0.5 |
| Vezels (g) | 0.1 |
| Eiwitten (g) | 19.1 |
| Zout (g) | 0.76 |
Kalkoendijen in braadzak
+ Lekker makkelijk
+ Altijd lekker
- Morgen in huis of kies zelf je leverdag
- Vanaf € 100,- GRATIS bezorging.
- Flash-frozen en vacuüm verpakt
-
Productinformatie
-
Bereidingswijze
- Knip de vacuumzak open en vul de garnituren eventueel aan naar wens.
- Doe de meegeleverde braadzak strak om de gehele bak en sluit af met de meegeleverde clip. (er is een reserve braadzak meegeleverd mocht er eentje scheuren)
- Leg de meegeleverde groente onderin de meegeleverde alubak
-
Voedingswaarde
-
Reviews
Kalkoendijen in braadzak
Deze kalkoendijen worden geleverd met een braadzak. Je hoeft alleen het vlees in de zak te doen, goed af te sluiten en in de oven te plaatsen. De braadzak zorgt dat de kalkoen gelijkmatig gaart en mals blijft, zonder dat je er verder naar hoeft om te kijken.
Wat zijn kalkoendijen in braadzak?
Kalkoendijen zijn stevige stukken vlees met een volle structuur. Door ze in de braadzak te bereiden, blijft het vocht in het vlees en krijg je een gelijkmatige garing. Je hebt geen extra vet of vocht nodig en de oven blijft schoon. Praktisch en eenvoudig in gebruik.
Kalkoendijen in braadzak online bestellen?
De kalkoendijen bestel je eenvoudig online. Voor elf uur besteld is dezelfde avond in huis in Nederland en België. Je kiest zelf het moment van levering. Het vlees wordt flash frozen en vacuüm verpakt geleverd, zodat de kwaliteit behouden blijft.
Bereidingswijze kalkoendij in braadzak
> haal de kalkoendijen 1-2 dagen van tevoren uit de vriezer en ontdooi in de koelkast (laat de vacuümzak er omheen tijdens het ontdooien).
Let op. de braadzak (+1 reserve) zit onder de alubak in de zak.
> verwarm de oven voor op 180C.
> gaar de kalkoen voor 2,5 uur op 150C in de oven.
> knip de laatste 20 min de braadzak open voor een mooie bruine korst.
> Haal de kalkoendijen uit de oven en laat een 10 minuten rusten op het aanrecht onder een theedoek of aluminium folie.
Eet smakelijk,
Ingredienten
kalkoen, marinade (GLUTEN, MOSTERD, SOJA, TARWE), azijn, eiwithydrolysaat (SOJA), fenegriek, gember, gemodificeerd maiszetmeel, glucosepoeder, knoflookpoeder, koolzaadolie, korianderzaad, mosterdpoeder, paprikapoeder, peterselie, sojaboon, suiker, tarwe, uipoeder, water, witte peper, zout, conserveermiddel: E202, E270, verdikkingsmiddel: E412, E415Voedingswaarde
| Type | Per 100g |
|---|---|
| Energie (kJ) | 405 |
| Energie (kcal) | 97 |
| Vet (g) | 1.9 |
| Verzadigd vet (g) | 0.5 |
| Koolhydraten (g) | 0.7 |
| Suikers (g) | 0.5 |
| Vezels (g) | 0.1 |
| Eiwitten (g) | 19.1 |
| Zout (g) | 0.76 |
