Cassave chips met rendang, pittige Cheddar en chilisaus

Ingredienten

200 gram Cassave kroepoek
150 gram Kant-en-klare rendang
100 gram Hot cheddar of geraspte cheddar met chilivlokken
100 ml Crème fraîche
3 eetlepels Chilisaus
Handvol verse koriander, grof gehakt

Bereidingswijze

Het hoeft niet altijd mega ingewikkeld te zijn om écht een goeie snack op tafel te zetten. Robert van Dijk van @vurigekolen maakte met onze kant-en-klare rendang in no-time deze waanzinnige variant op een nachoschotel en geloof ons, dit wil je! 

Bereiding rendang cassave

Verwarm de oven voor op 180°C. BBQ kan ook, als je dat leuker vindt. 
 
Verdeel de helft van de cassave kroepoek over een ovenschaal. Verdeel de helft van de crème fraîche gelijkmatig over de kroepoek. Strooi de hot cheddar of geraspte cheddar met wat chilivlokken erover. Voeg de rest van de kroepoek toe en druppel de chilisaus erover.
 
Bak 10 minuten in de oven tot de kaas gesmolten is en de kroepoek knapperig blijft. Verwarm ondertussen de rendang in een pannetje op laag vuur tot hij goed warm is.
 
Meng de overige crème fraîche met een beetje chilisaus.
 
Haal de kroepoek uit de oven en verdeel de warme rendang er als laatste overheen. Serveer met het crème fraîche-mengsel en garneer met verse koriander.
 
cassave rendang

Kind kan de was doen, maar zo zooo lekker!

ENJOY!



Meest gekocht
Droge worst
check-circle Morgen in huis
3,99
Fijne verse worst LIVAR
check-circle Morgen in huis
4,99
Rundergehakt Blonde d'Aquitaine
check-circle Morgen in huis
3,99