Nieuw hier? Join ons loyaliteitsprogramma The ButcheryClub, ontvang 4 gratis USA Black Angus burgers én spaar automatisch voor gratis producten.
*Geldig op bestellingen v.a. €75
Door je in te schrijven, ga je akkoord met ons privacybeleid.
The store will not work correctly in the case when cookies are disabled.
The Butchery maakt gebruik van Cookies om de site te kunnen blijven optimaliseren en jou een fijne
gebruikerservaring te kunnen bieden. Door gebruik te maken van onze website, stem je hier
automatisch mee in.
Ooit Denver steak geprobeerd ? Het is the next big thing. Niet duur en supersmaakvol, sign me up!
Het stuk vlees komt van onder de schouder van het rund. Dit is een spier die weinig doet en daarom is die dus zo lekker mals. Ik [Jeremy] houd van veel smaak toevoegen aan mijn gerechten dus daarom gaan we eerst een simpele marinade maken. Doe dat al een dag van tevoren, zodat de smaken lekker kunnen intrekken.
Bereidingswijze gemarineerde Denver steaks
Hak de knoflook fijn en mix alle ingrediënten tot een marinade
Marineer de steaks minimaal 8 uur lang in de marinade. Cruciaal voor een smaak explosie!
Verwarm de BBQ of pan voor. Ik gebruik nu een Shischirin, dat is een kleine Japanse bbq waar je vlak boven de kolen gaart. Dit geeft megaveel smaak af.
Snijd de steak in gelijke stukken, oneven stukken zorgen voor een oneven garing.
Prik de steak op spiesen en leg op de BBQ. Let op: dit duurt niet lang dus blijf erbij staan.
De spiesen zullen slechts zo'n 2 minuten aan elke kant nodig hebben. Ik garneer af met wat sesamzaadjes en fijngesneden bosui, maar wees zo creatief als jij maar wilt.