Denver steak Black Angus PRIME USA

Denver steak van certified USA Black Angus Beef. 

Lees meer
Pas Denver steak Black Angus PRIME USA aan

* Verplichte velden

Je moet nog voor € 75,00 bestellen om gratis te verzenden!
  • Kies zelf je leverdag
  • Dag- of avondlevering
  • Gratis verzending v.a. € 75
Anderen bekeken ook

Productinformatie

Wat is een Denver Steak?

Een Denver steak is een typisch Amerikaanse cut, ook wel bekend als Denver Cut of chuck under blade center steak. Gesneden uit de nek dus, boven het schouderblad. Denver Steak is vol van smaak en stevig van structuur met lekker veel bite. In Amerika een populaire steak en met Black Angus USA zit je qua beleving dus helemaal goed.  

Denver Steak Black Angus USA

Deze Denver steak komt van het befaamde Black Angus USA rund, afkomstig uit  Noord-Amerika. Black Angus koeien lopen de eerste 24 maanden vogelvrij rond op het terrein van een boer, in hectare soms zo groot als de provincie Utrecht. Kunnen wij ons nauwelijks voorstellen! Na twee jaar verhuizen de USA Black Angus koeien naar een feedlot, oftewel een grote wei, maar niet met gras als ondergrond. 

Graangevoerd rundvlees

In de feedlots wordt gestart met een zogenaamd graangevoerd 'dieet' van 120 dagen. Daarom wordt ook wel gesproken van graangevoerd rundvlees. De voeding verandert geleidelijk van gras naar uiteindelijk graan. 


Ingredienten

100% rundvlees

Butcher's Notes

Ik houd ervan om te varieren met steaks en een Denver steak heeft echt weer een typisch eigen smaak en structuur. Lang niet overal verkrijgbaar, maar echt een lekker stukje vlees op z'n tijd!


Wat vind je van dit product?