Close
Gratis burgers
Nieuw hier? Join ons loyaliteitsprogramma The ButcheryClub, ontvang 4 gratis USA Black Angus burgers én spaar automatisch voor gratis producten.
*Geldig op bestellingen v.a. €75
Loading...
Door je in te schrijven, ga je akkoord met ons privacybeleid.
The store will not work correctly in the case when cookies are disabled.

The Butchery maakt gebruik van Cookies om de site te kunnen blijven optimaliseren en jou een fijne gebruikerservaring te kunnen bieden. Door gebruik te maken van onze website, stem je hier automatisch mee in.

Lees meer.

SPAARPUNTEN AL INGELEVERD?  | Lees Meer

  • 9,5
    •  085 - 040 8044
    • Voor 10u besteld, zelfde avond in huis*
    • Geleverd tussen 17u - 22u (ma-vr)
    • Kies zelf je leverdag
Nav activeren
Waar ben je naar op zoek?
Geavanceerd zoeken
    • Land
    • Nederland
    • België
    • Taal
    • Nederlands
    • Vlaams
Winkelwagen
  • Inloggen
Menu
Open menu
  • Steaks
    • Ribeye
      • Ribeye
      • Ribeye Roast
      • Prime Ribroast
      • Asian sliced ribeye
    • Entrecote
      • Entrecote
      • Entrecote Roast
      • Asian sliced entrecote
    • Ossenhaas/Tournedos
      • Tournedos
      • Chateaubriand
      • Beef Wellington
      • Ossenhaaspuntjes
    • Bone in steaks
      • Cote de Boeuf
      • Tomahawk
      • T-bone / porterhouse
      • Cote a l'os
    • Picanha
    • Bavette
    • Flat iron steak
    • Skirt steak
    • Flank steak
    • Longhaas / onglet
    • Denver Steak
    • Diamanthaas / Jodenhaas
    • Wagyu steaks
    • Iberico steaks
    • Steaks
  • Roasts
    • Tri tip roast
    • Rosbief
    • Ribeye Roast
    • Entrecote Roast
    • Prime Ribroast
    • Hele kippen
    • Beenham en Schweine haxe
    • Rollade
    • Braadstuk
    • Racks
    • Porchetta
    • Lamsbout
    • Pork Roast
    • Roasts
  • BBQ vlees
    • Low & Slow
      • Spareribs
      • Short ribs
      • Brisket
      • Beefhammer
      • Boston butt
      • Procureur
      • Buikspek
      • Porchetta
      • Wangetjes
      • Ossobuco
      • Speenvarken
    • Hot & Fast
      • Sate en spiesen
      • Rib fingers
      • Speklappen & karbo's
      • BBQ Kip & gevogelte
    • Aan het spit
      • Speenvarken
      • Hele kippen
      • Beenham en Schweine haxe
      • Rollade
      • Racks
      • Lamsbout
    • Asian
      • Shabu Shabu
      • Yakitori
      • Korean BBQ Yakiniku Teppanyaki
      • All Asian
    • Iberico BBQ vlees
    • BBQ Croquetten
    • Wild, gevogelte & exotisch
    • Vis en schaaldieren
    • BBQ Rubs & sauzen
    • BBQ vlees
  • Burgers & worsten
    • Burgers
    • Mini burgers
    • Smashed burger meat
    • Burger buns
    • Braadworst
    • Verse worst & saucijzen
    • Chipolata
    • Rookworst & knakworst
    • Salami's & droge worsten
    • Old school charcuterie
    • Burgers & worsten
  • Dagelijks
    • Varkensvlees
      • Karbonade
      • Slavink
      • Speklapjes
      • Varkensfilet
      • Varkenshaas
      • Gehaktballen
    • Rundvlees
      • Biefstuk & tartaar
      • Sukadelappen
      • Riblappen
      • Soepvlees
      • Stoofgerechten k&k
    • Kip
      • Kipfilet
      • Kipdij en poten
      • Hele kippen
      • Kip & Gevogelte
    • Gehakt
    • Schnitzel
    • Cordon Bleu
    • Rollade
    • Braadstuk
    • Wokken
    • Vleespakket
    • Orgaanvlees
    • Wild
    • Lamsvlees
    • Gourmet
    • Dagelijks
  • Traiteur
    • Maaltijden
      • Stoofpotjes
      • Soepen
    • Ovensnacks
      • Meat Pie's
      • Croquetten
    • Italiaanse delicatessen
      • Pasta & pastasauzen
      • Risotto & bouillon
      • Olie & Aceto
      • Truffel & kruiden
    • Wijn & bier
    • Kaviaar, zalm & foie
    • Gourmet
    • Traiteur
  • Zoek op ras
    • Rund
      • Angus
        • Nebraska Prime USA
        • Wild River Beef CAN
        • Gold Coast Angus AUS
        • Darfield Down NZL
        • Rancho's Reserve URU
        • Pampa Beef ARG
        • Azores Atlantic Beef POR
        • Highlands Pride SCO (crossbreed)
        • Green Aberdeen IRL (crossbreed)
      • Wagyu
        • Kagoshima Selection JAP
        • NSW Premium Wagyu AUS
      • Dry Aged Grassfed
        • Charra Salamanca ESP
        • Galicia Seleccionada ESP
        • Sierra Beef ESP
        • Emilia Romagnola ITA
        • Flaminio Chianina ITA
        • Arouquesa POR
      • Grassfed
        • Alpin Fleckvieh AUT
        • Friesch Dubbeldoel NLD
        • Drents Natuurvlees NLD
        • Drents Blond NLD
    • Varken
      • LIVAR*** NLD
      • Iberico Certificado ESP
      • Local Mangalitza NLD
      • Olive Pork BEL
      • Chefs Pork BEL
      • Porc au Grain FRA
      • Big Ardenne FRA
    • Kip/Kalkoen
      • Hollandsche Scharrelaar NLD
      • Poulet Superieure FRA
      • Polderhoen*** NLD
    • Kalf
      • Boerenbont kalf
    • Lam
      • Texelaar NLD
      • South Coast Lamb NZL
      • Iberico Pyrenees ESP
    • Wild
      • Wild
      • Vis en schaaldieren
    • Zoek op ras
  • BBQ Shop
    • Big Green Egg
      • Big Green Egg Mini
      • Big Green Egg Mini Max
      • Big Green Egg Small
      • Big Green Egg Medium
      • Big Green Egg Large
      • Big Green Egg XL
      • Big Green Egg 2XL
      • Big Green Egg accessoires
        • Keramische accessoires
        • Roosters
        • Eggspander systeem
        • Onderstellen
        • Covers (hoezen)
        • Fire bowls & as verwijdering
        • Pizza benodigdheden
        • Grillgereedschap
        • Kookboeken
        • Feestdagen cadeaus
      • Modulaire inbouwtafels
      • Big Green Egg onderdelen
    • Grillaccessoires
      • Tangen, spatels & kwasten
      • Snijplanken, messen & scharen
      • Scrubbers & handschoenen
      • Gietijzer & pannen
      • Meatclaws & spiesen
      • Butchers paper
      • Thermometers
      • Pekelsprays & pekelspuiten
      • Kookboeken & lampjes
      • Pizza benodigdheden
      • Aluminium bakken en disposables
    • Houtskool
    • Rookhout
    • BBQ Rubs
    • BBQ Sauzen
    • BBQ Shop
  • Feestdagen
    • Gourmet
    • Kalkoen
    • Rollades
    • Beenham en Schweine haxe
    • Beef Wellington
    • Wild
    • Wagyu steaks
    • Feestdagenspecials
    • Bij de borrel
    • Feestdagen
  • Aanbiedingen
  • Cadeaus & Academy
    • Cadeaus
      • » Cadeaus tot €100
      • » Cadeaus vanaf €100
      • » Cadeaus vanaf €150
      • » Giftcards
    • Academy
      • » Procureurrollade uit de oven
      • » 3 x homemade BBQ saus
      • » 8 tips om vlees te grillen
      • » Kip van de rotisserie: hoe, wat & waarom?
      • » Hoe maak je Chimichurri?
      • » Alle Academy
    • Blog
      • » Dag van de Cheeseburger | 18/09
      • » Why Our Beef Is Better!
      • » 5 tips voor een Budget BBQ
      • » 5 tips voor een geslaagde Vakantie BBQ
      • » Wat eten met warm weer? 10 Tips!
      • » Alle Blogposts
    • Terug
  • Recepten
    • Recepten
      • Vlaamse Stoofpot
      • Tournedos Rossini
      • Smash Burger met homemade saus
      • Gegratineerd gehaktbrood van de BBQ
      • Braadworst Bootjes van de BBQ
      • » Bekijk alle recepten
    • Terug
  • ButcheryClub
    • ButcheryClub
      • Butcheryclub shop
        Wissel hier je beefcoins in
      • Spaar extra beefcoins
        Producten met dubbele beefcoins
    • Wat is de Butchery Club?

      Heb je een account bij The Butchery? Congrats, dan ben je automatisch ‘lid’ van the ButcheryClub. Als lid ontvang je bij iedere aankoop ‘beefcoins’ die je in kan wisselen voor mooie give aways zoals Wagyu burgers of een messenset..

    • Terug
  • Mijn account
  • Mijn orders
  • Klantenservice
  • X
  • Telefonisch bestellen (085-0408044)
    • Categorieën
      • Categorieën
      • Steaks
        • Steaks
        • Ribeye
          • Ribeye
          • Ribeye
          • Ribeye Roast
          • Prime Ribroast
          • Asian sliced ribeye
        • Entrecote
          • Entrecote
          • Entrecote
          • Entrecote Roast
          • Asian sliced entrecote
        • Ossenhaas/Tournedos
          • Ossenhaas/Tournedos
          • Tournedos
          • Chateaubriand
          • Beef Wellington
          • Ossenhaaspuntjes
        • Bone in steaks
          • Bone in steaks
          • Cote de Boeuf
          • Tomahawk
          • T-bone / porterhouse
          • Cote a l'os
        • Picanha
        • Bavette
        • Flat iron steak
        • Skirt steak
        • Flank steak
        • Longhaas / onglet
        • Denver Steak
        • Diamanthaas / Jodenhaas
        • Wagyu steaks
        • Iberico steaks
      • Roasts
        • Roasts
        • Tri tip roast
        • Rosbief
        • Ribeye Roast
        • Entrecote Roast
        • Prime Ribroast
        • Hele kippen
        • Beenham en Schweine haxe
        • Rollade
        • Braadstuk
        • Racks
        • Porchetta
        • Lamsbout
        • Pork Roast
      • BBQ vlees
        • BBQ vlees
        • Low & Slow
          • Low & Slow
          • Spareribs
          • Short ribs
          • Brisket
          • Beefhammer
          • Boston butt
          • Procureur
          • Buikspek
          • Porchetta
          • Wangetjes
          • Ossobuco
          • Speenvarken
        • Hot & Fast
          • Hot & Fast
          • Sate en spiesen
          • Rib fingers
          • Speklappen & karbo's
          • BBQ Kip & gevogelte
        • Aan het spit
          • Aan het spit
          • Speenvarken
          • Hele kippen
          • Beenham en Schweine haxe
          • Rollade
          • Racks
          • Lamsbout
        • Asian
          • Asian
          • Shabu Shabu
          • Yakitori
          • Korean BBQ Yakiniku Teppanyaki
          • All Asian
        • Iberico BBQ vlees
        • BBQ Croquetten
        • Wild, gevogelte & exotisch
        • Vis en schaaldieren
        • BBQ Rubs & sauzen
      • Burgers & worsten
        • Burgers & worsten
        • Burgers
        • Mini burgers
        • Smashed burger meat
        • Burger buns
        • Braadworst
        • Verse worst & saucijzen
        • Chipolata
        • Rookworst & knakworst
        • Salami's & droge worsten
        • Old school charcuterie
      • Dagelijks
        • Dagelijks
        • Varkensvlees
          • Varkensvlees
          • Karbonade
          • Slavink
          • Speklapjes
          • Varkensfilet
          • Varkenshaas
          • Gehaktballen
        • Rundvlees
          • Rundvlees
          • Biefstuk & tartaar
          • Sukadelappen
          • Riblappen
          • Soepvlees
          • Stoofgerechten k&k
        • Kip
          • Kip
          • Kipfilet
          • Kipdij en poten
          • Hele kippen
          • Kip & Gevogelte
        • Gehakt
        • Schnitzel
        • Cordon Bleu
        • Rollade
        • Braadstuk
        • Wokken
        • Vleespakket
        • Orgaanvlees
        • Wild
        • Lamsvlees
        • Gourmet
      • Traiteur
        • Traiteur
        • Maaltijden
          • Maaltijden
          • Stoofpotjes
          • Soepen
        • Ovensnacks
          • Ovensnacks
          • Meat Pie's
          • Croquetten
        • Italiaanse delicatessen
          • Italiaanse delicatessen
          • Pasta & pastasauzen
          • Risotto & bouillon
          • Olie & Aceto
          • Truffel & kruiden
        • Wijn & bier
        • Kaviaar, zalm & foie
        • Gourmet
      • Zoek op ras
        • Zoek op ras
        • Rund
          • Rund
          • Angus
            • Angus
            • Nebraska Prime USA
            • Wild River Beef CAN
            • Gold Coast Angus AUS
            • Darfield Down NZL
            • Rancho's Reserve URU
            • Pampa Beef ARG
            • Azores Atlantic Beef POR
            • Highlands Pride SCO (crossbreed)
            • Green Aberdeen IRL (crossbreed)
          • Wagyu
            • Wagyu
            • Kagoshima Selection JAP
            • NSW Premium Wagyu AUS
          • Dry Aged Grassfed
            • Dry Aged Grassfed
            • Charra Salamanca ESP
            • Galicia Seleccionada ESP
            • Sierra Beef ESP
            • Emilia Romagnola ITA
            • Flaminio Chianina ITA
            • Arouquesa POR
          • Grassfed
            • Grassfed
            • Alpin Fleckvieh AUT
            • Friesch Dubbeldoel NLD
            • Drents Natuurvlees NLD
            • Drents Blond NLD
        • Varken
          • Varken
          • LIVAR*** NLD
          • Iberico Certificado ESP
          • Local Mangalitza NLD
          • Olive Pork BEL
          • Chefs Pork BEL
          • Porc au Grain FRA
          • Big Ardenne FRA
        • Kip/Kalkoen
          • Kip/Kalkoen
          • Hollandsche Scharrelaar NLD
          • Poulet Superieure FRA
          • Polderhoen*** NLD
        • Kalf
          • Kalf
          • Boerenbont kalf
        • Lam
          • Lam
          • Texelaar NLD
          • South Coast Lamb NZL
          • Iberico Pyrenees ESP
        • Wild
          • Wild
          • Wild
          • Vis en schaaldieren
      • BBQ Shop
        • BBQ Shop
        • Big Green Egg
          • Big Green Egg
          • Big Green Egg Mini
          • Big Green Egg Mini Max
          • Big Green Egg Small
          • Big Green Egg Medium
          • Big Green Egg Large
          • Big Green Egg XL
          • Big Green Egg 2XL
          • Big Green Egg accessoires
            • Big Green Egg accessoires
            • Keramische accessoires
            • Roosters
            • Eggspander systeem
            • Onderstellen
            • Covers (hoezen)
            • Fire bowls & as verwijdering
            • Pizza benodigdheden
            • Grillgereedschap
            • Kookboeken
            • Feestdagen cadeaus
          • Modulaire inbouwtafels
          • Big Green Egg onderdelen
        • Grillaccessoires
          • Grillaccessoires
          • Tangen, spatels & kwasten
          • Snijplanken, messen & scharen
          • Scrubbers & handschoenen
          • Gietijzer & pannen
          • Meatclaws & spiesen
          • Butchers paper
          • Thermometers
          • Pekelsprays & pekelspuiten
          • Kookboeken & lampjes
          • Pizza benodigdheden
          • Aluminium bakken en disposables
        • Houtskool
        • Rookhout
        • BBQ Rubs
        • BBQ Sauzen
      • Feestdagen
        • Feestdagen
        • Gourmet
        • Kalkoen
        • Rollades
        • Beenham en Schweine haxe
        • Beef Wellington
        • Wild
        • Wagyu steaks
        • Feestdagenspecials
        • Bij de borrel
      • Aanbiedingen
      • Terug
    • Cadeaus & Academy
      • Cadeaus
        • » Cadeaus tot €100
        • » Cadeaus vanaf €100
        • » Cadeaus vanaf €150
        • » Giftcards
      • Academy
        • » Procureurrollade uit de oven
        • » 3 x homemade BBQ saus
        • » 8 tips om vlees te grillen
        • » Kip van de rotisserie: hoe, wat & waarom?
        • » Hoe maak je Chimichurri?
        • » Alle Academy
      • Blog
        • » Dag van de Cheeseburger | 18/09
        • » Why Our Beef Is Better!
        • » 5 tips voor een Budget BBQ
        • » 5 tips voor een geslaagde Vakantie BBQ
        • » Wat eten met warm weer? 10 Tips!
        • » Alle Blogposts
      • Terug
    • Recepten
      • Recepten
        • » Vlaamse Stoofpot
        • » Tournedos Rossini
        • » Smash Burger met homemade saus
        • » Gegratineerd gehaktbrood van de BBQ
        • » Braadworst Bootjes van de BBQ
        • » Bekijk alle recepten
      • Vlaamse Stoofpot

        » Bekijk recept
      • Terug
    • ButcheryClub
      • ButcheryClub
        • Butcheryclub shop
          Wissel hier je beefcoins in
        • Spaar extra beefcoins
          Producten met dubbele beefcoins
      • Wat is de Butchery Club?

        Heb je een account bij The Butchery? Congrats, dan ben je automatisch ‘lid’ van the ButcheryClub. Als lid ontvang je bij iedere aankoop ‘beefcoins’ die je in kan wisselen voor mooie give aways zoals Wagyu burgers of een messenset..

      • Terug
    • Home

    Gochujang Karubi Short Ribs

    Bereidingswijze

    Gochujang Karubi short ribs, ofewel: Korean short ribs in een korean marinade. Want Gochujang - zeg: goo-sjoe-djeng - is een chilipasta die perfecte basis vormt voor een pittig/zoete marinade. De pasta bevat naast rode pepers namelijk ook kleefrijst en gefermenteerde sojabonen wat zorgt voor een zoetje en een ietwat sticky bite.

    Tip: als je toch al gochujang in huis hebt gehaald [verkrijgbaar in veel supermarkten en anders zeker weten bij de toko]: je maakt hier ook heerlijke spicy mayo mee! Heerlijk bijvoorbeeld als sausje bij zoete aardappelen!

    Maar nu eerst de short ribs naar recept van BBQ Junkie. De short ribs zelf zijn echt zo klaar, maar voor het marineren moet je echt even de tijd nemen!

     

    Bereidingstijd: 10 minuten
    Marineren: 6-12 uur

    Voorbereiding Marinade Karubi shortribs

    Voor dit recept beginnen we met de marinade, want de Karubi short ribs mogen 6-12 uur marineren. Neem voor de marinade een ruime mengkom en doe hier alle ingrediënten in [m.u.v. lente ui en vlees]. Meng goed door elkaar en giet de marinade vervolgens in een ziplock zak.

    Haal de shortribs uit de verpakking en controleer ze op loshangende stukjes vlees en vet. Snijd dit indien nodig weg en voeg het vlees daarna toe aan de marinade.

    Druk nu zo veel mogelijk lucht uit de zak voor je hem afsluit. Masseer de marinade goed in de short ribs en leg de zak in de koeling. Marineer het vlees nu zo'n 6 tot 12 uur, waarbij je de marinade om de 2 uur even in het vlees masseert.

    Tip

    De short ribs hebben met deze marinde een lekkere bite na de bereiding. Wil je het vlees iets zachter hebben? Voeg dan het laatste half uur van het marineren het sap van een halve limoen toe aan de marinade en het vlees.

    Karubi ribs op de BBQ 

    Na 6 tot 12 uur marineren is het tijd om de BBQ aan te steken. Ga hierbij voor directe hitte en een temperatuur van 230 tot 250 graden. Haal ondertussen het vlees uit de zak en leg het op een bord, tot je klaar bent om te grillen.

    Is de BBQ op temperatuur? Dan mogen de shortribs op het rooster. Gril de plakken vlees 3 minuten per kant, tot beide zijden zijn voorzien van een mooie grillstreep.

    Haal de gochujan short ribs nu weer van de BBQ en leg ze op een serveerplank of bord. Snijd de lente uitjes vervolgens in dunne ringen en bestrooi de short ribs hier mee. Serveer daarna direct. 

    ENJOY!

    Ingredienten

    (2-4)
    500 gram Karubi (Korean BBQ) shortribs zonder been Black Angus
    3 tenen knoflook
    2 el sojasaus
    2 el Gochujang Pasta
    2 lente uitjes
    1 el ketjap manis
    1 el donkere basterdsuiker
    1 el sesamolie
     
    Overige Benodigdheden  
      BBQ
      Ziplock zak
       

    ALGEMEEN

      • Algemene Voorwaarden
      • Verzending en bezorging
      • Betalen
      • Privacy & Cookiebeleid
      • Retourneren
      • Garantie
      • Klachtenprocedure
      • Inloggen

    Top categorieen

    • BBQ vlees
    • Wagyu
    • Ribeye
    • Burgers
    • Brisket
    • Spareribs
    • Short ribs
    • Picanha
    • Cote de boeuf

    The Butchery

    • Over The Butchery
    • Online vlees bestellen
    • Dierenwelzijn
    • Vleespakketten 
    • Webshop
    • Recepten
    • Blog
    • Academy
    • Contact

    Wil je niks missen?

    Aanbiedingen, BBQ trends, recepten en parels uit ons assortiment? Laat je mailadres achter en zorg dat je niks mist!

     

     

    9,5 Kiyoh
    650 beoordelingen
    Trunkrs

    Follow The Butchery

    Copyright © 2023 The Butchery