Op werkdagen kun je bij The Butchery kiezen voor same day delivery. Dat betekent dat als je vóór 11.00 bestelt, dezelfde avond je bestelling nog wordt bezorgd. Je kiest zelf je leverdag én je kunt kiezen tussen dag- en avondlevering. Handig, want zo kun je altijd een moment kiezen om je frozen vlees pakket aan te nemen!
Op de afrekenpagina staat automatisch het snelste levermoment geselecteerd. Mocht je onverhoopt niet thuis zijn of je bestelling liever op een andere dag ontvangen, dan kan je via de kalender in de check-out gemakkelijk een andere leverdag kiezen. Naast het kiezen van de leverdag, heb je ook keuze in het levermoment: 's avonds of overdag.
Gratis bezorgd vanaf €100
Gratis bezorgd vanaf €100
Bij besteding vanaf €100 versturen we je bestelling helemaal gratis! Vanwege duurzaamheid, maar ook de hoge kosten van frozen delivery, hanteren we een minimaal bestelbedrag van €40. Uiteraard ben je altijd welkom om je pakket op te halen, ongeacht het bestelbedrag. Tussen de €40 en €100 zijn de bezorgkosten €8,95.*
*Bezorginformatie geldt voor levering in Nederland & Vlaanderen.
Spaar beefcoins voor gratis producten
Spaar beefcoins voor gratis producten
Wist je dat als je een account bij ons aanmaakt, dat je automatisch meespaart in ons loyaliteitsprogramma? Zo spaar je gemakkelijk gratis producten bij elkaar! Elke €10 die je besteedt is 3 beefcoins waard en bij besteding van €200 krijg je 100 bonus beefcoins! Zo gaat dat wel heel hard..
> Elke € 10 bij een bestelling: 3 Beefcoins > Inschrijven nieuwsbrief: 2 Beefcoins
Vanwege onnodige milieu belasting en hoge kosten van het frozen versturen van kleine pakketjes, hanteren we een minimaal bestelbedrag van €40.- Uiteraard ben je altijd welkom om je pakket op te halen, ongeacht het bestelbedrag.
Verzendkosten Vanaf 40,- tot 100,- bedragen de verzendkosten € 8,95 Vanaf 100,- verzenden we je bestelling gratis.
Giftcards Het is wel altijd mogelijk om fysieke en digitale giftcards te bestellen. Wanneer je niet voor minimaal 40,- aan producten besteld, plaats de giftcard dan in een losse bestelling om een giftcard van onder de €40,- te verzenden.
Robert van Dijk van @vurigekolen is tussen al het BBQ geweld door ook regelmatig op de gezonde toer en maakt er elke keer een feestje van. Wij profiteren maar gewoon lekker mee. Want hoe goed ziet dit recept er weer uit? Salade met gegrilde eendenborst, avocado, pomelo, baby romaine, jonge nladsla en Nam Jim Saus. Klinkt waanzinnig toch? Maar wat is precies Nam Jim saus? Dat leggen we eerst even uit.
Wat is Nam Jim saus?
Nam Jim is eigenlijk een verzamelnaam voor Thaise BBQ- en dipsauzen die vaak zoet, zuur, pittig en hartig tegelijk zijn. De bekendste variant is Nam Jim Seafood, een pittige, frisse saus met limoensap die vaak bij gegrilde vis en zeevruchten wordt geserveerd. Maar er zijn ook andere varianten, zoals Nam Jim Jaew (voor gegrild vlees, vaak met tamarinde) en Nam Jim Gai (voor kip). Hieronder Robert's variant van de Thaise BBQ saus.
Bereiding Nam Jim saus
Maak de Nam Jim saus. Meng vissaus, oestersaus, suiker, koriander, chilivlokken, rode peper, knoflook, lenteui en citroensap. Roer goed tot de suiker volledig is opgelost en zet apart.
Bereidingswijze eendenborst filet
Snijd de vetkant van de eendenborst kruislings in. Verhit een grillpan of barbecue op middelhoog vuur. Leg de eendenborst met de vetkant naar beneden en grill tot het vet krokant is. Draai om en grill verder tot een kerntemperatuur van 55-58 °C (medium-rare). Laat de eendenborst 5 minuten rusten en snijd in dunne plakjes.
En nu... de salade
Bestrijk de baby romaine licht met olijfolie en gril kort aan beide kanten tot ze warme grillstrepen hebben, maar nog stevig zijn.
Leg de jonge bladsla op borden als basis. Voeg de gegrilde baby romaine toe. Verdeel de plakjes avocado, dunne schijfjes pomelo en de plakjes eendenborst erover. Besprenkel royaal met de Nam Jim saus en serveer direct.
ENJOY!
Voor 11.00u besteld, dezelfde avond in huis
Geleverd tussen 17.00 - 22.30 (ma-vr)
100% tevredenheidsgarantie