Snelle Cajun Louisiana Chicken (TMWTP)

Bereidingswijze

Hou je van Cajun, dan hou je Louisiana Chicken. Zo simpel is het eigenlijk wel. Het is easy comfort food, zeker wanneer je zin hebt in een pittige dis. Cajun vindt zijn oorspong de Amerikaanse staat Louisiana, maar dit gerecht kent zeker ook Franse en Spaanse invloeden. Deze snelle Louisana Chicken is gemaakt met de 100% natuurlijke kruidenmix van The Man With The Pan. Kind kan de was doen!

Voorbereiding Louisiana Chicken

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat nog even in een afgesloten pan staan. Snijd in de tussentijd de kipfilet in blokjes. Snipper de ui en snijd de wortel en bleekselderij. Spoel de bruine bruine bonen af in een vergiet en laat goed uitlekken. Meng tot slot de slagroom, gezeefde tomaten met wat water. 

Bereiding Louisiana Chicken

Doe wat bakolie in de pan en fruit de uitjes totdat ze een beetje glazig worden. Voeg nu de kip toe en roerbak zo'n 2 minuten, voordat de specerijenmix erbij gaat. Na een minuut doe je ook de wortel en de bleekselderij in de pan en dit alles roerbak je nog even kort op hoog vuur. Als laatst doe je de bruine bonen en het tomatenmengsel erbij. Laat nog even 5 minuten pruttelen en klaar is je Louisiana chicken. Zoals ik al zei. Supersnel. Rijst erbij en je kunt aan tafel!

Bekijk meer recepten
Producten voor dit recept