• 9.6
    •  085 - 040 8044
    • Voor 11u besteld, zelfde avond in huis
    • Geleverd tussen 17u - 22u (ma-vr)
    • Kies zelf je leverdag

Schweinehaxe rauw LIVAR

Schweine haxe van het Limburgs kloostervarken

Lees meer
Land van Herkomst
Nederland
Opslagconditie
Diepvries / Quickfrozen
Beschikbaarheid
Op voorraad
Pas Schweinehaxe rauw LIVAR aan

* Verplichte velden

  • Kies zelf je leverdag
  • Geleverd tussen 17u - 22u (ma-vr)
  • Tijdelijk Gratis verzending 

Productinformatie

Wat is schweine haxe?

De schweine haxe wordt gesneden uit de poot van het varken en heeft een vlezige structuur. De schweinehaxe is een hele populaire dish in Duitsland en is ook wel bekend onder de naam ‘eisbein’. Eisbein is de gekookte versie en schweine haxe de gegrilde versie. Hoewel de schweine haxe iets minder populair is onder de Nederlandse BBQ’ers, is hij uitermate geschikt voor een langzame bereiding! Na bereiding zal ’t vlees van het bot afvallen. 


Bereidingswijze

Hoe bereid je schweine haxe? 

Er zijn verschillende manieren om schweine haxe te bereiden. Je kan 't stuk vlees met bot koken met als resultaat 't Duitse Eisbein. Mocht je 'm gaan grillen, krijg je de zogenoemde schweine haxe. Maak bij 't grillen gebruik van de low&slow bereiding op de BBQ. Als hij dan helemaal goed (en dus supergaar) is, valt 't vlees van 't bot af! 


Wat vind je van dit product?