Vleespakket

Bekijken als Grid List

1 Item

per pagina
Oplopend sorteren
Bekijken als Grid List

1 Item

per pagina
Oplopend sorteren

Vleespakket van kwalitatieve vleesrassen

Zoals je wellicht is opgevallen verkopen we op The Butchery eerlijk vlees van hoge kwaliteit. Natuurlijk gehouden Limousin uit het Drentse landschap, Black Angus USA, Zuid-Amerikaanse runderen als Aberdeen Angus en Hereford, Rubia Gallega uit Spanje, Livar uit Limburg, Mangalitza uit Zuidwolde, Veluws Landvarken en natuurlijk gehouden Polderhoen. Allemaal rassen die een goed leven hebben gehad. Geen massa-industrie dus. Klinkt logisch, maar dat is het helaas nog lang niet. Bij The Butchery is dat wel het geval. In het kader van kop tot staart hebben we een aantal vleespakketten samengesteld van eerlijke vleesrassen. Een rundvleespakket van Drents Landschapsrund, Kip pakket van Polderhoen en een varkensvleespakket van Veluws Landvarken en natuurlijk verschillende mooie mix vleespakketten. Koop je een 20-daags vleespakket, dan zou je daar in principe een maand mee moeten kunnen doen. Er is altijd wel een etentje of een meatfree monday tussendoor immers. Maar goed, dat laten we natuurlijk aan jou zelf over. Wat betreft kosten, zit je met vleespakketten sowieso goed. Je eet natuurlijk gehouden vlees voor meer dan respectabele prijzen én je eet op deze manier misschien nog es wat anders. Wij juichen de 'no waste' theorie toe. Een vleespakket kopen is win-win dus, want je eet verantwoord én afwisselend.

Vleespakketten hebben enorme opmars gemaakt. Niet zo vreemd ook, het is makkelijk én afwisselend en je eet letterlijk out-of-the-box. In één keer je vriezer voor een maand volgooien met kwalitatief vlees is toch gewoon hartstikke handig? En voordelig, dat ook, want vleespakketten zijn over het algemeen gunstig geprijsd, omdat er no waste is. Kortom: geen enkele reden waarom je niet zou meedoen aan de huidige vleespakketten trend.

Vleespakket online kopen?

Een vleespakket online kopen klinkt misschien als een ver-van-je-bed-show, maar dat is het zeer zeker niet! Sterker nog: online kun je heel gericht zoeken en wedoor de goede informatievoorziening weet je precies wat je koopt. Met een vleespakket van The Butchery ben je verzekerd van eerlijk en lekker vlees tegen een goede prijs. Wij leveren dagelijks (van maandag t/m vrijdag) tussen 17.00 – 22.00 en je kunt zelf je leverdatum kiezen. Als je op werkdagen voor 11.00 bestelt, kun je je vleespakket dezelfde avond nog in huis hebben.  Je bestelling is gemiddeld zo’n 7 uur onderweg van deur tot deur en komt quickfrozen bij je aan. Dat wil zeggen, ingevroren binnen een uur met optimaal behoud van smaak, structuur en voedingsstoffen. Het pakket kan dus zo weer de vriezer in!

Rundvleespakketten van natuurlijk gehouden Limousins

De rundvleespakketten horen absoluut tot de paradepaardjes van ons assortiment! In het kader van kop tot staart, kun je nu namelijk de vriezer vullen met het mooiste rundvlees van natuurlijk gehouden Limousins uit het Drentse landschap tegen écht een gunstige prijs.  

De dieren zijn op het Drentse landschap gehouden en in de natuur opgegroeid... Dat proef je. Een aantal feiten:

  • Het gras dat de dieren eten, is niet bemest met kunstmest.
  • Ook andere schadelijke middelen worden niet toegepast.
  • De dieren eten puur natuur.
  • Vlees van het Landschap voldoet aan alle eisen die aan de producten van de biologische landbouw gesteld worden.

Rundvleespakketten kopen online

Met deze rundvleespakketten wordt natuurlijk vlees toegankelijker voor een groter publiek. En het is ook nog eens heel makkelijk, want je bestelt online en krijgt je vlees quickfrozen - met behoud van smaak en voedingswaarden - thuisgeleverd. Ben je meteen klaar voor de komende tijd!

Varkensvleespakketten 

Onze slagers hebben met veel liefde een aantal mooie gevarieerde varkensvleespakketten samengesteld. Allemaal van eerlijk gehouden varkens: absoluut het hoogst haalbare op het gebied van dierenwelzijn. En dus ook op het gebied van smaak. Varkensvlees van het natuurlijk gehouden Veluws landvarken, LIVAR of Iberico: je proeft het goede leven. Met onze varkensvleespakketten hoef je niet na te denken over de herkomst van het vlees, maar dus ook niet over wat vanavond weer te koken. Variatie genoeg en er zitten zelfs kant-en-klaar gerechten tussen als varkenswangetjes in rode wijnsaus. Geloof ons: dat moet je echt eens geproefd hebben in je leven.

BBQ Pakketten bij The Butchery

Een BBQ pakket bestellen online is altijd een goed idee. Je eet out-of-the-box (letterlijk), hoeft niet na te denken en je kunt je vriezer vullen met vlees van de mooiste rassen tegen een gunstige prijs. Gemak boven alles! Bovendien zijn we groot voorstander van kop-tot-staart eten. Natuurlijk kun je het met een BBQ pakket zo gek maken als je zelf wilt. Van spiesenfestival (BBQ spiezen zijn áltijd een goed idee) tot een BBQ Cook Out of Backyard BBQ. Van hot & vlot tot low & slow. Maar één ding hebben alle BBQ pakketten gemeen: het vlees komt van dieren die een goed leven hebben gehad. Kwalitatief vlees van mooie rassen.

Kwalitatief BBQ vlees

Black Angus, Aberdeen Angus Uruguay, Hereford Argentinië, Simmentaler, natuurlijk gehouden Limousin, Rubia Gallega, Australisch Wagyu, Kagoshima Japans Wagyu, LIVAR, Iberico, Mangalitza, Polderhoen, Label Rouge… The Butchery gaat verder waar je slager om de hoek stopt. Een walhalla voor BBQ’ers dus, maar óók voor de bewuste en kritische vleeseter. Want met de herkomst van de dieren zit het wel goed. Dat is win-win natuurlijk, want dat komt de smaak meteen ook ten goede!

Barbecue vlees out of the box

Heb je niet altijd zin om na te denken wat je wilt klaarmaken voor je gasten? Dan zijn onze pakketten natuurlijk een uitkomst. Met liefde hebben onze slagers mooie BBQ pakketten samengesteld, waarmee je gegarandeerd indruk maakt op je gasten. Een BBQ Spiesen of juist een heel gevarieerd pakket. Hot & Fast of juist Low & Slow. Kies je barbecue pakket en je hoeft niet ellenlang na te denken over de invulling van jouw barbecue. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om je vriezer te vullen met barbecue vlees, zodat je voorlopig even vooruit kunt. Ook handig! Vleespakketten zijn bovendien vaak gunstiger geprijsd, dan wanneer je het vlees los bestelt én het past perfect in het no-waste plaatje. Hoe dan ook is een barbecue pakket zeker eens het proberen waard.

10-daags kippakket voor 2 personen

Met ons kippakket voor 2 personen van natuurlijk gehouden Polderhoen kan de gemiddelde eter vast en zeker minimaal 2 weken van eten. Het bevat onder andere een hele kip, kiprollade en 8 kippenvleugels waarmee je meerdere dagen zou kunnen doen. 

Inhoud kippakket 10 dagen

- Hele kip (1,3kg)
- Kipfilet (2 stuks)
- Kiprollade (500 gram)
- Kip wokreepjes (400 gram)
- Kipvleugels (8st, 4 per persoon)
- Kipdijfilet (4st, 2 per persoon)
- Kipschnitzels (2 stuks)
- Kipkarbonades (2 stuks)
- Kipdrumsticks (4st, 2 per persoon)
- Kipsate van dijen (4st, 2 per persoon) 

Kip van natuurlijk gehouden Polderhoen

Ons kippakket komt van natuurlijk gehouden Polderhoen het Franse scharrelras Hubbard. De kippen worden gehouden op de de SKAL gecertificeerde Polderhoenderhof in Almere, waar ze een goed leven hebben. Polderhoen krijgt veel meer tijd om te groeien dan kip uit de bio-industrie. Het vlees heeft het 3*** Beter Leven keurmerk van de Dierenbescherming toegekend gekregen en dat is niet alleen eerlijk, maar komt de smaak en structuur ook ten goede. 

Op de Polderhoenderhof gelden strenge eisen en het resultaat hiervan is een gezonde, vitale kip. Een 10-daags pakket van die gezonde kip koop je nu eenvoudig online bij The Butchery. 

Natuurlijk rundvleespakket kopen?

Goed idee! Niet alleen heb je je vriezer vol met betaalbaar natuurlijk vlees, maar je doet ook mee aan de kop-tot-staart 'trend'. Dit rundvleespakket komt van natuurlijk gehouden limousins uit het Drentse landschap en gaat ongeveer 20 dagen mee (2 personen). Moet je dus makkelijk een maand mee kunnen doen! De inhoud is mega-gevariëerd, want dat heb je nu eenmaal met kop-tot-staart vleespakketten. Van entrecote double tot een heerlijke (kant-en-klare) hachee en van pepersteaks tot rundergehakt: met dit rundvleespakket krijg je volop kookinspiratie en hij is ook nog eens heel gunstig geprijsd! 

Wil je dit online dit rundvleespakket kopen? Dat is heel eenvoudig! Plaats je bestelling en wij zorgen dat 'ie quickfrozen - dus met behoud van smaak en voedingswaarden - bij je thuis wordt geleverd.

Varkensvleespakket online kopen?

Dat is sowieso een goed idee! Ons varkensvleespakket bevat voor 10 dagen varkensvlees van het natuurlijk gehouden Veluws Landvarken. En dat is sowieso voor de grote eter, want de gemiddelde eten moet hier minimaal 2 weken, zo niet langer, mee moeten kunnen doen. Je ontvangt het varkensvleespakket quickfrozen thuis. Het Veluws Landvarken wordt natuurlijk en eerlijk gehouden, hoogst haalbare op het gebied van dierenwelzijn. Een vleespakket voor fijnproevers maar ook voor bewuste vleesteters en flexitariers dus.

Easy. Kies je favoriet, plaats je bestelling en wij zorgen dat het vlees z.s.m. quickfrozen bij je thuis wordt geleverd. PO werkdagen voor 11.00 besteld is zelfs dezelfde avond nog in huis. Zo kun jij zo snel mogelijk je vriezer vullen en genieten van prachtig varkensvlees voor een eerlijke prijs. 

BBQ pakket bestellen online?

Vlees online kopen een ver-van-je-bed-show? Integendeel! Een BBQ pakket bestellen online is snel, veilig en bijzonder eenvoudig. Kies je favoriet, plaats je bestelling en wij zorgen ervoor dat deze quickfrozen bij je wordt thuis geleverd. Met behoud van smaak, structuur en voedingswaarden. Je kiest zelf je leverdatum en als je op werkdagen vóór 11.00 bestelt, kun je het dezelfde avond nog in huis hebben (van maandag t/m vrijdag). Vanaf 75 euro verzenden we gratis door heel Nederland. Easy Peasy.