The Butchery maakt gebruik van Cookies om de site te kunnen blijven optimaliseren en jou een fijne gebruikerservaring te kunnen bieden. Door gebruik te maken van onze website, stem je hier automatisch mee in.
- Feestdagen
- Steaks & Roasts
- Dagelijks Vlees
- Bbq
- Zoek op Ras
- MAALTIJDEN
- GIFTS
- AANBIEDINGEN
- ✔ Voor 11u besteld, zelfde avond in huis (ma-vr)
- ✔ Geleverd tussen 17u - 22u (ma-vr)
- ✔ Superieure Slagerskwaliteit
Wilde gans heel
Opslagcondities Butchery
Omdat we veel exclusieve rassen verkopen, uiteenlopend van Rubia Gallega tot USA Black Angus en van Spaans Ibérico tot Label Rouge kip, komt het gros van ons assortiment uit de diepvries. Het vlees wordt verser dan vers ingevroren in korte tijd (max een uur) op -20. Quick- of shockfrozen noemen ze dat, met optimaal behouden van voedingswaarden. Mocht het vlees dus ietwat ontdooid aankomen, kun je het gerust nog een keer invriezen. Bij elk product staat de opslagconditie vermeld. Die condities houden het volgende in:
Vers: vers uit onze slagerstoonbank verpakt in vacuüm en gekoeld verzonden.
Diepvries // Quickfrozen: vers ingevroren. Quick Frozen, dus binnen een half uur op -20 ingevoren, waardoor de voedingswaarden optimaal bewaard blijven. Wanneer de bestelling (deels) ontdooid aankomt, kan deze gerust opnieuw worden ingevroren, maar wel direct na ontvangst.
Droogwaren: producten met lange houdbaarheid en geen noodzaak tot koelen, zoals pasta, kruiden, etc.