Big Green Egg Mini Max

Big Green Egg Mini Max

Het handige tafelmodel!

De Big Green Egg MiniMax is met z’n hoogte van 50 centimeter, grillroosterdiameter  van 33 cm (!) en een gewicht van maar 35 kg het compactste model wat de Big Green Egg kent. De MiniMax is namelijk maar 7cm hoger dan de Mini, maar het grillrooster is net zo groot als de Small.. Daardoor kan je met 4 tot 6 personen met een MiniMax barbecueën én heb je dezelfde voordeel met de Mini, namelijk dat je ‘m makkelijk meeneemt naar de boot of naar de camping. Ideaal nietwaar?

... > Lees meer > Lees minder
Bekijken als Grid List

4 Items

per pagina
Oplopend sorteren
Bekijken als Grid List

4 Items

per pagina
Oplopend sorteren

De Big Green Egg MiniMax

De Big Green Egg MiniMax is het jongste model uit de serie van Big Green Egg kamado’s, Door z’n formaat is het een enorm veelzijdige kamado. Ideaal voor op een balkon, kleine tuin of als extra BBQ naast de Big Green Egg Large of XLarge. Ook op professioneel vlak wordt hij vaak ingezet, bijvoorbeeld bij cateringpartijen (omdat hij zo makkelijk te vervoeren is) of in de kleinere keuken. De MiniMax kan je gerust ’t hele jaar aansteken, door de hoogwaardige keramiek. De keramiek kan extreme temperaturen aan, zonder dat dit invloed heeft op de temperatuur binnenin de Egg. Perfect dus om hem ook in de winter aan te steken!

Kamado voor 4-6 personen

Kook je meestal voor vier tot zes personen? Dan is de Big Green Egg MiniMax de kamado die je zoekt. Met een diameter van 33 centimeter van het grillrooster is de minimax perfect voor gerechten voor vier tot zes personen. Je kunt er bijvoorbeeld prima vier Black Angus burgers op kwijt of vier braadworsten, of een stuk procureur van een kilo of.. De mogelijkheden zijn dus bijna eindeloos... Oh en ben je niet zeker of iets op je kamado past? Wij zijn naast Dealer van Big Green Egg natuurlijk ook gewoon nog een premium online slager, dus we kunnen ’t stuk vlees naar keuze zo even voor je opmeten..

Zo’n MiniMax is sowieso ideaal om te hebben, want ook als je een large in de tuin hebt staan, steek je die misschien wat minder snel aan voor wanneer je een keer met een kleiner gezelschap gaat eten. Deze compacte kamado heb je zo uit de schuur en kan je na het aansteken al binnen 15 minuten gebruiken. Win-win!

Big Green Egg MiniMax online bestellen

Het online bestellen van een Big Green Egg MiniMax is een fluitje van een cent. Je bestelt ‘m online en wij zorgen dat hij bij je aan huis geleverd wordt. Graag eerst wat advies voordat je op zo’n mooie aankoop overgaat? Geen enkel probleem! We zijn op doordeweekse dagen altijd bereikbaar binnen kantooruren om je telefonisch te woord te staan. Daarbuiten mag je ons mailen en zullen we zo snel mogelijk reageren.

De belangrijkste accessoires voor de Big Green Egg MiniMax

De Big Green Egg MiniMax komt standaard met een EGG Carrier, dus die hoef je sowieso niet meer aan te schaffen. Natuurlijk zijn er wel accessoires waarmee je direct goed van start kan... Daarvoor hebben we een mooi starterspakket samengesteld waar de belangrijkste accessoires alvast inzitten: Conveggtor mini, cast iron cooking grid, ash removal tool, ash removal pan, handschoen, grid schrubber, zak houtskool en aanmaakblokjes. Kan je ‘m dus direct aansteken zodra hij binnenkomt.

Liever de belangrijkste accessoires voor de Big Green Egg los bestellen? Kan natuurlijk ook. We adviseren je dan om sowieso te kiezen voor de convEGGtor, de Ashtool en een zak kwalitatief goede houtskool.

Levenslange garantie op Big Green Egg

Wat wij als Dealer onder andere bijzonder belangrijk vinden is de garantie van een kamado. Waar andere merken wat lastig kunnen doen over de garantie of misschien maar een aantal jaar garantie bieden, heb je dit gedoe niet bij de Big Green Egg. Bij de Big Green Egg krijg je namelijk levenslange garantie op het materiaal en de constructie van alle keramische onderdelen van de EGG. De makers van de Green Egg hebben veel tijd, onderzoek en kennis geïnvesteerd om buitengewoon hoogwaardig keramiek te kunnen vervaardigen. Door dat buitengewoon hoogwaardige keramiek, kan de EGG extreme temperaturen en temperatuurschommelingen weerstaan. Dat maakt de Big Green Egg als kamado dan ook uniek..

The Butchery X Big Green Egg

Als online premium slager zijn we natuurlijk vleesliefhebber, dat spreekt voor zich. Naast dat we gek zijn op het werken met vlees, kunnen we ook intens genieten van buiten koken. Naast ons ambacht ook Big Green Egg aanbieden, is dus een bewuste keuze. Met zo’n fantastische BBQ kan je je vlees namelijk alleen maar nóg beter klaarmaken, en daar tekenen we natuurlijk voor. Enne, hoe ideaal is het als je online je BBQ bestelt, dat je gelijk écht goed vlees kan meebestellen? Precies..

Kom de Big Green Egg MiniMax bekijken!

Wist je al dat we in Meppel een showroom hebben waar je de verschillende modellen van Big Green Egg kunt bekijken? Een Big Green Egg koop je voor ’t leven, dus we snappen als geen ander dat je de BBQ graag in het echt wilt zien voordat je over gaat tot aankoop. Wil je een kijkje komen nemen? Je bent van harte welkom! We werken op afspraakbasis, zodat we je alle tijd en aandacht kunnen geven die je nodig hebt. Daarnaast laten we je ook The Butchery met alle liefde zien, als je dat leuk vindt natuurlijk.

Afspraak maken? Bel dan naar 085-0408044 of stuur een mail naar info@butchery.nl