Kippenpoot Polderhoen

We weten allemaal dat kip misschien wel het meest gegeten vlees in Nederland is. Logisch misschien ook wel, want het is mager en veelzijdig en past in elke keuken. Veel mensen kiezen voor kipfiletje en kippenpoten en hele kippen worden meer gegeten bij specialer gelegenheden. Zonde, want je hebt er nauwelijks werk mee. In de oven of tegenwoordig zelfs een Airfryer en je kunt verder met de rest van je dis. Thuis eten we bijvoorbeeld regelmatig salade met kip en ik vind zelf kip van een poot dan wel echt heel lekker mals. En minstens elke maand maken we kippensoep en dat is nu eenmaal het állerlekkerst met vers getrokken kippenbouillon.
Bert-Jan Lantinga
Kippenpoot van Boerderijkip
Heerlijk sappige kippenpoot van Boerderijkip Polderhoen. Naturel, dus je kunt er alle kanten mee op!
Ingredienten
kippenbout 100%Voedingswaarde
Type | Per 100g |
---|---|
Energie (kJ) | 551.76 |
Energie (kcal) | 132.00 |
Vet (g) | 6.20 |
Verzadigd vet (g) | 2.00 |
Koolhydraten (g) | 0.00 |
Suikers (g) | 0.00 |
Vezels (g) | 0.00 |
Eiwitten (g) | 18.90 |
Zout (g) | 2.40 |
Kippenpoot Polderhoen
- Morgen in huis of kies zelf je leverdag
- Vanaf € 100,- GRATIS bezorging.
- Flash-frozen en vacuüm verpakt

We weten allemaal dat kip misschien wel het meest gegeten vlees in Nederland is. Logisch misschien ook wel, want het is mager en veelzijdig en past in elke keuken. Veel mensen kiezen voor kipfiletje en kippenpoten en hele kippen worden meer gegeten bij specialer gelegenheden. Zonde, want je hebt er nauwelijks werk mee. In de oven of tegenwoordig zelfs een Airfryer en je kunt verder met de rest van je dis. Thuis eten we bijvoorbeeld regelmatig salade met kip en ik vind zelf kip van een poot dan wel echt heel lekker mals. En minstens elke maand maken we kippensoep en dat is nu eenmaal het állerlekkerst met vers getrokken kippenbouillon.
Bert-Jan Lantinga
-
Productinformatie
-
Voedingswaarde
-
Reviews
We weten allemaal dat kip misschien wel het meest gegeten vlees in Nederland is. Logisch misschien ook wel, want het is mager en veelzijdig en past in elke keuken. Veel mensen kiezen voor kipfiletje en kippenpoten en hele kippen worden meer gegeten bij specialer gelegenheden. Zonde, want je hebt er nauwelijks werk mee. In de oven of tegenwoordig zelfs een Airfryer en je kunt verder met de rest van je dis. Thuis eten we bijvoorbeeld regelmatig salade met kip en ik vind zelf kip van een poot dan wel echt heel lekker mals. En minstens elke maand maken we kippensoep en dat is nu eenmaal het állerlekkerst met vers getrokken kippenbouillon.
Bert-Jan Lantinga
Kippenpoot van Boerderijkip
Heerlijk sappige kippenpoot van Boerderijkip Polderhoen. Naturel, dus je kunt er alle kanten mee op!
Ingredienten
kippenbout 100%Voedingswaarde
Type | Per 100g |
---|---|
Energie (kJ) | 551.76 |
Energie (kcal) | 132.00 |
Vet (g) | 6.20 |
Verzadigd vet (g) | 2.00 |
Koolhydraten (g) | 0.00 |
Suikers (g) | 0.00 |
Vezels (g) | 0.00 |
Eiwitten (g) | 18.90 |
Zout (g) | 2.40 |