Ossenhaaspuntjes Black Angus USA

Ossenhaaspuntjes van 100% certified USA Black Angus.

Lees meer
Pas Ossenhaaspuntjes Black Angus USA aan

* Verplichte velden

Je moet nog voor € 75,00 bestellen om gratis te verzenden!
  • Kies zelf je leverdag
  • Dag- of avondlevering
  • Gratis verzending v.a. € 75
Anderen bekeken ook

Productinformatie

Wat zijn ossenhaaspuntjes?

Ossenhaas is een spier in de rug van het rund die in een punt toeloopt. Van ossenhaas worden tournedos gesneden, maar het deel dat in een punt loopt is weliswaar minder 'mooi van vorm', het is even mals en smaakvol! Van dat deel worden dus ossenhaaspuntjes gesneden. Prachtig vlees, want het bevat nauwekijks vet of bindweefsel, is dus superfijn van draad en ook nog een boterzacht. Tenderloin noemen de Engelsen dit vlees. Ossenhaaspuntjes van Black Angus zijn uiteraard top of the bill!

Ossenhaaspuntjes Black Angus USA

Hoe beter en ‘meer ontspannen’ het rund, hoe lekkerder de ossenhaas en dus ook de ossenhaaspuntjes. En dat zit bij ossenhaaspuntjes Black Angus USA wel snor. Veehouders van raszuiver Black Angus runderen houden zich aan de richtlijnen van ‘Non Hormone Treated Caddle’; een waarborg dat de dieren geen hormonen, preventieve antibiotica of dierlijke grondstoffen toegediend krijgen. Enkel natuurlijk voer dus! De koeien grazen op uitgestrekte weiden en krijgen alleen maar plantaardige voeding (voornamelijk gras, mais en granen), waardoor zij op natuurlijke en gezonde wijze worden grootgebracht. Kost wat tijd, maar dan heb je ook wat. Goede kwaliteit rundvlees vergt nu eenmaal een goede omgang met de dieren. Dat proef je maar weer bij deze ossenhaaspuntjes!


Ingredienten

100% rundvlees

Butcher's Notes

Hier maak je makkelijk en snel de heerlijkste voorgerechten mee. Maar ook heerlijk in een goede (Oosterse) salade. Gewoon heel lekker en heel makkelijk.


Wat vind je van dit product?