Porchetta LIVAR

Porchetta van LIVAR, het Limburgs Kloostervarken.

Lees meer
Pas Porchetta LIVAR aan

* Verplichte velden

Je moet nog voor € 75,00 bestellen om gratis te verzenden!
  • Kies zelf je leverdag
  • Dag- of avondlevering
  • Gratis verzending v.a. € 75
Anderen bekeken ook

Productinformatie

Wat is Porchetta?

Porchetta (lees: por-ketta) wordt gesneden uit varkensmiddel (buik met lende) van - in dit geval - het LIVAR varken. Het is een typisch Italiaanse klassieker, gemaakt van laagjes opgerold varkensvlees en kruiden. Porchetta wordt vervolgens lange tijd geroosterd in de oven. Duurt even, maar dan heb je ook wat. Want Porchetta komt na zo'n drie uur uit de oven met een crispy jasje en een malse binnenkant. Goddelijk vlees en van LIVAR helemaal niet te weerstaan...

Porchetta van LIVAR 

Deze porchetta komt van LIVAR, het varkensras dat is 'begonnen' in de kloostertuinen van Abdij Lilbosch in het Limburgse Echt. Daar worden de dieren liefdevol verzorgd door monniken.Tegenwoordig scharrelen LIVAR varkens heus niet allemaal meer rond op Abdij Lilbosch, maar wél groeien ze allemaal op onder streng toezicht. Bovendien werkt LIVAR constant aan het nog diervriendelijker maken van haar boerderijen. Smaak als beloning voor goede zorg luidt de slogan en wij durven met zekerheid te zeggen dat daar geen woord van gelogen is.

Livar varkensvlees

Livar varkensvlees is doorregen met vet, dé smaakdrager van vlees. Bovendien kent het bij de bereiding nauwelijks gewichtsverlies waardoor het vlees mals en sappig blijft. Met  Porchetta van Livar zit je dus zeker goed! LIVAR kloostervarkens doen namelijk niet onder aan de beste scharrelvarkens in Spanje of Italie. 


Ingredienten

100% varkensvlees

Butcher's Notes

Goddelijke klassieker uit Italie. Porchetta. Je googlet de mooiste recepten! Echt een braadstuk om indruk mee te maken. 


Wat vind je van dit product?