Buffalo Chicken Sandwich
Bereidingswijze
Waar komt Buffalo Chicken vandaan?
Bereidingswijze Buffalo Chicken Sandwich
- Marineer de kippendijen in de karnemelk met een scheut sriracha hot sauce en laat dit minimaal 12 uur staan.
- Bedek de dijen individueel met bloem en druk stevig aan. Frituur de dijen 4 min op 150C en daarna 2min op 180C of tot goudbruin.
- Mix de creme fraiche, blauwe kaas en mayonaise samen tot een gladde massa ontstaat. Hou je echt heel veel van blauwe kaas? Prima dan gooi je er meer bij! Wie ben ik om jou tegen te houden? Go wild, 'light' is dit recept toch al niet.
- Doe in een pan de Frank's hot sauce, boter en honing en laat dit warm worden. Dompel de krokante kippendijen in de hot sauce tot dat ze mooi glimmen.
- Plaats op een getoast brioche broodje de augurk, blue cheese saus, rucola en 2 dijen per broodje. Ik gooi er soms ook nog bacon op, een paar extra calorieën kan geen kwaad lijkt me en bacon is altijd een goed idee! Zelfde geldt van cheddar...
ENJOY!