Kipdijfilet Polderhoen

Kipdijfilet van Polderhoen. Supersmaakvol en mals, dankzij het hogere vetgehalte. 

Lees meer
Pas Kipdijfilet Polderhoen aan

* Verplichte velden

Je moet nog voor € 75,00 bestellen om gratis te verzenden!
  • Kies zelf je leverdag
  • Dag- of avondlevering
  • Gratis verzending v.a. € 75

Productinformatie

Wat is kipdijfilet?

Kipdijfilet is filet gesneden van het bovenste deel van de kippenpoot. Een mals stukje kippenvlees dat steeds populairder wordt en dat is niet voor niets. 

Kipfilet versus kipdijfilet

Kip is misschien wel het meest gegeten vlees van Nederland en kipfilet staat daarbij met stip bovenaan. Niet zo vreemd ook, want het is mager, smaakvol en je kunt er alle kanten mee op. Kipfilet komt van de borst van het dier en is een dubbele filet. Eén kipfilet zoals je hem kent uit de supermarkt of van de slager is dus eigenlijk een halve. Kipdijfilet wint steeds meer terrein en dat snappen wij volledig. Het vlees is afkomstig van het bovenste deel van de bout en bevat meer vet dan kipfilet. Het is ook wat donkerder van kleur. Kipdijfilet is onmiskenbaar malser dan kipfilet en bevat ook meer smaak. Het vlees is dus ook vetter. Beide heel lekker. Ligt er maar net aan wat je ermee van plan bent!


Ingredienten

100% kip

Butcher's Notes

Natuurlijk is het heel persoonlijk, maar ik houd van wat vetter vlees, dus kipdijfilet vind ik smaakvoller dan kipfilet. Natuurlijk is het maar net wat je ermee van plan bent, maar kipdijfilet doet het wat mij betreft supergoed in salades, curry's en ook gewoon als stukje los filetje. 


Wat vind je van dit product?