• 9.5
  •  085 - 040 8044
  • Voor 11u besteld, zelfde avond in huis
  • Geleverd tussen 17u - 22u (ma-vr)
  • Kies zelf je leverdag

Kipfilet

Bekijken als Rooster Lijst

6 Items

per pagina
Aflopend sorteren
 1. Japanse kipdijfilet blokjes Scharrel

  Japanse kipdijfilet blokjes Scharrel

  € 6,99 (ca. 350 gram)

  Morgen in huis

 2. Kipdijfilet Scharrel

  Kipdijfilet Scharrel

  € 6,99 (ca. 500 gram (5st.) )

  Morgen in huis

 3. Kipfilet scharrel

  Kipfilet Scharrel

  € 7,99 (2x ca. 180/200 gram)

  Morgen in huis

 4. Kipfilet met vel en stick Label Rouge

  Kipfilet met vel en stick Label Rouge

  Vanaf € 9,49 (2x ca. 200 gram)

  To € 12,49 (2x ca. 200 gram)

  Morgen in huis

 5. Argentijnse kipfilet Scharrel

  Argentijnse kipfilet Scharrel

  € 7,99 (2x ca. 180/200 gram)

  Morgen in huis

 6. Curry kipfilet scharrel

  Curry scharrelkipfilet

  € 7,99 (2x ca. 180/200gram)

  Morgen in huis

Bekijken als Rooster Lijst

6 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Waar zit kipfilet?

Kipfilet is vlees uit de borst van de kip en superveelzijdig. Het vlees is mager, licht verteerbaar, zit ramvol eiwitten en is multi-inzetbaar. Kipfilet wordt ook veel gegeten door sporters, vanwege dat hoge eiwit- en lage vetgehalte. Muscle meat dus. Maar het past natuurlijk ook prima in elk dieet of dagelijkse gezonde maaltijd. Wij durven dan ook te stellen dat kipfilet een van de meest gegeten vleessoorten van Nederland is. Misschien zelfs wel ter wereld. Want welke keuken kookt er niet mee? Thaise curry, kip sate, maar eigenlijk elk wereldgerecht dat je kunt bedenken... kipfilet is altijd goed! Je zou bijna vergeten dat kipfilet best een beetje exclusief is. Of nou ja. In elk geval het respect waard! Een kip heeft maar één borst en dus ook maar één filet, die dan wel weer uit twee delen bestaat. Kipfilet koop je op elke hoek van de straat met kilo's tegelijk, maar als je zeker wilt zijn van eerlijke kipfilet zit je hier goed. Wij verkopen o.a. Hollandse scharrelkip en kip van biologisch gehouden Polderhoen. Deze kip is - zeker qua herkomst - onder geen beding te vergelijken met plofkip uit de bio-industrie. Een bewuste keuze dus en dat komt de smaak zeker ook weer ten goede!

Hollandse scharrelkipfilet 

Helaas is kip nog veel te vaak een massa-industrie product. Jammer, want een goede herkomst komt het vlees ten goede, maar is wat ons betreft ook een vereiste. Wij verkopen dan ook alleen maar scharrelkip met een natuurlijk dag- en nachtritme en de mogelijkheid om buiten te lopen. Voor de schrijnende beelden (uit bijvoorbeeld Thailand) die tegenwoordig steeds vaker worden vrijgegeven hoef je dus niet te vrezen. Wel zo'n fijne gedachte. Maar dat houdt ook in dat een scharrelkipfilet per kilo duurder is dan een plofkipfilet. Best heel logisch en gelukkig maken steeds meer mensen de keuze om minder vaak, maar wel goed vlees te kopen. Wij juichen dat absoluut toe! Vandaar dat je bij ons ook enkel scharrelkip en Polderhoen kunt krijgen... 

Kipfilet online kopen? 

Kipfilet online kopen is heel eenvoudig! Je weet zelfs precies waar je kipfilet vandaan komt. Plaats je bestelling en wij versturen het quickfrozen naar je op. Dat houdt in, binnen het uur ingevroren met behoud van structuur, smaak en voedingswaarden. Zo krijg je je bestelling dus ook thuisgeleverd! Je kiest zelf je leverdatum (maandag t/m vrijdag) en bestel je voor 11.00, dan kun je het dezelfde avond in huis hebben. Makkelijker wordt het niet.