Als je op werkdagen voor 11.00 je bestelling plaatst, kun je kiezen voor levering dezelfde avond tussen 17.00 - 22.30 (via Trunkrs). Je ontvangt een track & trace mail waarmee je je pakket kunt volgen. Rond 15.00 wordt het verwachte aflevertijdstip specifieker (tijdsframe van ongeveer 2 uur).
Op de afrekenpagina staat automatisch het snelste levermoment geselecteerd. Mocht je onverhoopt niet thuis zijn of je bestelling liever op een andere dag ontvangen, dan kan je via de kalender in de check-out gemakkelijk een andere leverdag kiezen. Naast het kiezen van de leverdag, heb je ook keuze in het levermoment: 's avonds of overdag.
Bij besteding vanaf €100 versturen we je bestelling helemaal gratis! Onder de €100,- vragen we een bezorgvergoeding van €6,95 voor avondlevering en €7,95 voor daglevering.
Wist je dat als je een account bij ons aanmaakt, dat je automatisch meespaart in ons loyaliteitsprogramma? Zo spaar je gemakkelijk gratis producten bij elkaar! Elke €10 die je besteedt is 3 beefcoins waard, bij besteding van €125 krijg je 100 bonus beefcoins en bij bestellingen boven de €250 worden je beefcoins verdubbeld! Zo gaat dat wel heel hard..
In ons assortiment vind je een flinke reeks aan ambachtelijk gemaakte hamburgers uit eigen worstmakerij en zo nu en dan probeert Jeremy één van onze smaken uit. Deze keer was de Old Amsterdam met mosterdzaadjes aan de beurt en daar bouwde Jeremy dit hele fijne broodje mee.
Vanuit de gedachte “je kunt nooit genoeg kaas hebben” ben ik [Jeremy] te werk gegaan. Simpel in zijn eenvoud maar toch echt zo verdomd lekker. Mijn geheim voor heerlijke gekarameliseerde uien? Cognac! Probeer het maar eens. Echt waanzinnig.
Bereiding Double Dutch Burger
Snijd de uien in ringen en gooi deze in een pan met een dikke bodem samen met de boter, dragon, knoflook en zout en peper.
Verwarm deze goed door en blijf regelmatig roeren totdat de uien voor de helft geslonken zijn.
Voeg dan de sojasaus, suiker en cognac toe. Reduceer dit rustig voor ongeveer een uur
Bak de hamburgers en bacon op de BBQ tot dat deze beide goudbruin zijn. Smelt de laatste 30 seconden een plak oude kaas mee op de burger.
Toast het hamburger broodje op het vuur en smeer vervolgens in met mayonaise.
Begin dan langzaam te bouwen. Eerste de kropsla, dan de augurk, burger met kaas en lepel hier de warme uien overheen. Tot slot leg je de bacon bovenop.
Als je echt MEGA honger hebt dan kan je een dubbele er van maken door twee burgers op het broodje te gooien zoals ik deed. Is wel even werken, maar als je je kwaad maakt, lukt dat gewoon... :-)