Als je op werkdagen voor 11.00 je bestelling plaatst, kun je kiezen voor levering dezelfde avond tussen 17.00 - 22.30 (via Trunkrs). Je ontvangt een track & trace mail waarmee je je pakket kunt volgen. Rond 15.00 wordt het verwachte aflevertijdstip specifieker (tijdsframe van ongeveer 2 uur).
Op de afrekenpagina staat automatisch het snelste levermoment geselecteerd. Mocht je onverhoopt niet thuis zijn of je bestelling liever op een andere dag ontvangen, dan kan je via de kalender in de check-out gemakkelijk een andere leverdag kiezen. Naast het kiezen van de leverdag, heb je ook keuze in het levermoment: 's avonds of overdag.
Bij besteding vanaf €100 versturen we je bestelling helemaal gratis!* Onder de €100,- vragen we een bezorgvergoeding van €6,95 voor avondlevering en €7,95 voor daglevering.
*Gratis bezorging geldt voor levering in Nederland & Vlaanderen. Woon je in Wallonië? Dan betaal je standaard €19,95 aan verzendkosten. Ook boven de €100,- dus.
Wist je dat als je een account bij ons aanmaakt, dat je automatisch meespaart in ons loyaliteitsprogramma? Zo spaar je gemakkelijk gratis producten bij elkaar! Elke €10 die je besteedt is 3 beefcoins waard, bij besteding van €125 krijg je 100 bonus beefcoins en bij bestellingen boven de €250 worden je beefcoins verdubbeld! Zo gaat dat wel heel hard..
Spice up your life! Deze kleurrijke en pikante ribs zijn een echte favoriet onder mij en mijn vrienden. Meestal wikkel ik mijn ribs in folie of butcher paper maar deze keer koos ik ervoor om ze volledig “nude” te smoken.
Dat betekent dat ze veel rooksmaak krijgen en dat zich een mooie bark ontwikkelt.
Bereidingswijze honey jalapeno ribs
Vandaag houden we het lekker simpel en kiezen wij voor een simpele zout en peper rub op de ribs.
De ribs garen we ongeveer 5 uur lang op 135C of totdat een kerntemperatuur bereikt is van ongeveer 94C. Ze moeten soepel aanvoelen.
Meng de honing, boter en BBQ saus samen in een pan en voeg hier aan toe een half jalapeño fijn gesneden.
Wanneer de ribs bijna klaar zijn, gebruik je de glaze om ze mooi shiney te maken. Laat dit zeker een half uur nog even intrekken op de ribs en hou ze warm op de bbq.
Als je echt van spice houdt, snijd dan heel dun de jalapeño in plakken en plaats deze op de rib. Zorgt voor kleur en voor een beetje vuur!