• ✔ Voor 11u besteld, zelfde avond in huis (ma-vr)
  • ✔ Geleverd tussen 17u - 22u (ma-vr)
  • ✔ Superieure Slagerskwaliteit

LIVAR Buikspek zonder zwoerd

LIVAR Buikspek zonder zwoerd.

Lees meer
Land van Herkomst
Nederland
Opslagconditie
Diepvries / Quickfrozen
Beschikbaarheid
Op voorraad
Pas LIVAR Buikspek zonder zwoerd aan

* Verplichte velden

Je moet nog voor € 75,00 bestellen om gratis te verzenden!
Anderen bekeken ook

Productinformatie

Wat is buikspek zonder zwoerd?

Livar buikspek zonder zwoerd, ook wel bekend als pork belly is, je raadt het al, de buik van het varken. Je kunt kiezen voor buikspek met of zonder zwoerd (vel). Buikspek wordt steeds populairder en dat heeft ongetwijfeld te maken met de Oosterse keuken die terrein wint. Livar buikspek met de bekende five spices kruiden of een zoete teriyaki. Heerlijk!

Livar Buikspek zonder zwoerd

Dit buikspek zwoerd komt dus van LIVAR, het fameuze Limburgs Kloostervarken. Wat ons betreft is dat de absolute Nederlandse top als het gaat om varkensvlees. Vanwege de smaak, maar zeker ook vanwege de herkomst. Die twee zaken zijn overigens onlosmakelijk met elkaar verbonden. LIVAR kenmerkt zich door smaak als beloning voor goede zorg en heeft als enige varkensvleesconcept 3* beter leven toegekend gekregen van de Dierenbescherming. Livar varkensvlees is dan ook een klasse apart. Het is doorregen met vet, dé smaakdrager van vlees. Bovendien kent het bij de bereiding nauwelijks gewichtsverlies waardoor het vlees mals en sappig blijft. Livar buikspek zonder zwoerd is dus echt een smaakbom en prachtig vlees om langzaam te garen!

Butcher's Notes

Supermooi vlees voor een low en slow bereiding op de BBQ in bijvoorbeeld een five spices marinade. Topper als 'zondagsgerecht', wanneer je lekker de tijd hebt! En van LIVAR natuurlijk een klasse apart!


Wat vind je van dit product?