Als je op werkdagen voor 11.00 je bestelling plaatst, kun je kiezen voor levering dezelfde avond tussen 17.00 - 22.30 (via Trunkrs). Je ontvangt een track & trace mail waarmee je je pakket kunt volgen. Rond 15.00 wordt het verwachte aflevertijdstip specifieker (tijdsframe van ongeveer 2 uur).
Op de afrekenpagina staat automatisch het snelste levermoment geselecteerd. Mocht je onverhoopt niet thuis zijn of je bestelling liever op een andere dag ontvangen, dan kan je via de kalender in de check-out gemakkelijk een andere leverdag kiezen. Naast het kiezen van de leverdag, heb je ook keuze in het levermoment: 's avonds of overdag.
Bij besteding vanaf €100 versturen we je bestelling helemaal gratis! Onder de €100,- vragen we een bezorgvergoeding van €6,95 voor avondlevering en €7,95 voor daglevering.
Wist je dat als je een account bij ons aanmaakt, dat je automatisch meespaart in ons loyaliteitsprogramma? Zo spaar je gemakkelijk gratis producten bij elkaar! Elke €10 die je besteedt is 3 beefcoins waard, bij besteding van €125 krijg je 100 bonus beefcoins en bij bestellingen boven de €250 worden je beefcoins verdubbeld! Zo gaat dat wel heel hard..
De naam chimichurri komt je vast een zeker bekend voor. Deze knalgroene-, kruidige- en frisse salsa die van oorsprong komt uit Argentinië. Door de zuren in de saus is dit een mooie tegenhanger voor het vette vlees.
Omdat verandering van spijs doet eten, maakte ik [Jeremy] een rode variant en vond deze verrassend lekker. De knalrode kleur en diepte van smaak maakt van jou gegarandeerd ook een fan. En ook fijn: dit recept is klaar in een handomdraai, dus een fijne afwisseling van de low & slow BBQ!
Bereidingswijze skirt steak met rode chimichurri
Hak de gepofte paprika en koriander fijn en mix met alle ingrediënten, behalve de olijfolie in een kom.
Voeg vervolgens langzaam de olie toe totdat een mooi mengel ontstaat.
Even lekker de vingers erin en proeven! Het moet smaken als Zuid_Amerikaanse carnaval op te tong!
Bak de skirt steak op zeer hoge hitte ongeveer anderhalve minuut aan elke kant. Easy does it. Persoonlijk vind ik het lekkerst op de BBQ, maar dat zal jullie niet verrassen.
Terwijl het vlees nog warm is, lepel je de rode chimichurri over het vlees heen zodat alle smaak erin druipt.
Even laten rusten en aansnijden maar...
Goed glaasje wijn erbij, what else could you want?