• 9,6
  •  085 - 040 8044
  • Voor 11u besteld, zelfde dag in huis
  • Geleverd tussen 17u - 22u (ma-vr)
  • Kies zelf je leverdag

Skirt steak

Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren
 1. Japans Wagyu inside skirt Kagoshima A5+ BMS12

  Japans Wagyu inside skirt Kagoshima A5+ BMS12

  Vanaf € 79,99 (ca. 450 gram)

  To € 97,99 (ca. 450 gram)

  Maandag in huis of vandaag ophalen in Meppel

 2. Outside skirt gevliesd Black Angus USA

  Outside skirt gevliesd Black Angus USA

  Vanaf € 24,69 (ca. 750 gram)

  To € 27,99 (ca. 750 gram)

  Maandag in huis of vandaag ophalen in Meppel

Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Wat is een skirt steak?

Skirtsteak wordt gesneden uit het middenrif van het rund en wordt niet per se geprezen om zijn malsheid, maar des te meer om de smaak. Het vlees heeft een wat grove structuur, maar zit dus ramvol smaak. Maar dan moet je wel kiezen voor een kwalitatief vleesras, anders kom je hier simpelweg niet mee weg.  Met Black Angus USA of Wagyu zit je dan uiteraard goed en eerlijk, dan weet je niet wat je proeft!

Er wordt vaak onderscheid gemaakt tussen inside skirt en outside skirt. De Inside skirt is een langgerekte steak, die - de naam zegt het al - iets meer naar binnen te vinden is. Het vlees heeft een grove draad en moet dan ook dwars op de draad worden gesneden. Maar dan... houd je een fantastische steak over. De outside skirt is een dunne steak met een robuuste smaak. Dit vlees staat ook wel bekend als Philadelphia steak of Fajita beef, want wordt - jawel - veel gebruikt in Mexicaanse Fajita's!

Skirt Steak online kopen

Waarschijnlijk vind je een skirt steak namelijk niet bij de slager om de hoek. Skirt steak online bestellen is dan wel net zo makkelijk. Bij the Butchery vind je mooie vleesrassen en wij leveren shockfrozen - met behoud van smaak en voedingsstoffen - bij je thuis. Easy!