Op werkdagen kun je bij The Butchery kiezen voor same day delivery. Dat betekent dat als je vóór 11.00 bestelt, dezelfde avond je bestelling nog wordt bezorgd. Je kiest zelf je leverdag én je kunt kiezen tussen dag- en avondlevering. Handig, want zo kun je altijd een moment kiezen om je frozen vlees pakket aan te nemen!
Op de afrekenpagina staat automatisch het snelste levermoment geselecteerd. Mocht je onverhoopt niet thuis zijn of je bestelling liever op een andere dag ontvangen, dan kan je via de kalender in de check-out gemakkelijk een andere leverdag kiezen. Naast het kiezen van de leverdag, heb je ook keuze in het levermoment: 's avonds of overdag.
Gratis bezorgd vanaf €100
Gratis bezorgd vanaf €100
Bij besteding vanaf €100 versturen we je bestelling helemaal gratis! Vanwege duurzaamheid, maar ook de hoge kosten van frozen delivery, hanteren we een minimaal bestelbedrag van €40. Uiteraard ben je altijd welkom om je pakket op te halen, ongeacht het bestelbedrag. Tussen de €40 en €100 zijn de bezorgkosten €8,95.*
*Bezorginformatie geldt voor levering in Nederland & Vlaanderen.
Spaar beefcoins voor gratis producten
Spaar beefcoins voor gratis producten
Wist je dat als je een account bij ons aanmaakt, dat je automatisch meespaart in ons loyaliteitsprogramma? Zo spaar je gemakkelijk gratis producten bij elkaar! Elke €10 die je besteedt is 3 beefcoins waard en bij besteding van €200 krijg je 100 bonus beefcoins! Zo gaat dat wel heel hard..
> Elke € 10 bij een bestelling: 3 Beefcoins > Inschrijven nieuwsbrief: 2 Beefcoins
Vanwege onnodige milieu belasting en hoge kosten van het frozen versturen van kleine pakketjes, hanteren we een minimaal bestelbedrag van €40.- Uiteraard ben je altijd welkom om je pakket op te halen, ongeacht het bestelbedrag.
Verzendkosten Vanaf 40,- tot 100,- bedragen de verzendkosten € 8,95 Vanaf 100,- verzenden we je bestelling gratis.
Giftcards Het is wel altijd mogelijk om fysieke en digitale giftcards te bestellen. Wanneer je niet voor minimaal 40,- aan producten besteld, plaats de giftcard dan in een losse bestelling om een giftcard van onder de €40,- te verzenden.
Geen lams crown, maar en rib crown. Ook wel eens leuk. De oplettende lezer weet: ribs zijn fantastisch en echt mijn [Jeremy's] favoriete gerecht om te maken. Maar af en toe is het ook leuk om te experimenteren. Zo werd de rib crown geboren en man, wat een fijn gerecht. Ziet er ook nog eens heel kek uit. Kun je wel even op teren, durf ik te zeggen.
Een St. Louis rib zijn gevuld met twister fries, pulled pork en cheddar kaas. Dit is niet niet bepaald een gerecht die je in je eentje zal eten dus nodig gezellig wat vrienden uit. Sharing is caring tenslotte.
Bereidingswijze Rib Crown
Bedek de ribs met jouw favoriete rub. Ik heb de honey rub gebruikt van Meatchurch, maar NoRubbish heeft bijvoorbeeld ook mooie rubs. Wat je maar in de kast hebt gestaan.
Wikkel de ribs samen met keukentouw, zodat je een kroon krijgt en plaats op de bbq voor 3 uren op 135c
Na de 3 uur zullen de ribs mooi van kleur zijn. Plaats de boter, suiker en BBQ saus op twee lagen folie, wikkel de ribs in en plaats ze terug op de BBQ voor nog een uur.
Na het uur kunnen de ribs uit het folie en mogen zegelakt worden met een mooie BBQ saus.
Ondertussen kan je de curly fries frituren. Ik bedek deze graag met nog BBQ rub voor wat extra spice!
Ik heb geluk, altijd heb ik wel pulled pork in de vriezer zitten. Deze warm ik op in een pannetje maar het is geen must. Eventueel heeft The Butchery ook kant-en-klare pulled pork.
Plaats alles in de rib crown, bedek met cheddar kaas en laat nog even 10 minuten de kaas smelten.
Voila! Jouw meesterlijke creatie is klaar, hope you invited some friends!
ENJOY!
Voor 11.00u besteld, dezelfde avond in huis
Geleverd tussen 17.00 - 22.30 (ma-vr)
100% tevredenheidsgarantie