Automatisch Sparen voor Gratis Producten? | Lees Meer

Smoked Rib Crown

Bereidingswijze

 
Geen lams crown, maar en rib crown. Ook wel eens leuk. De oplettende lezer weet: ribs zijn fantastisch en echt mijn [Jeremy's] favoriete gerecht om te maken. Maar af en toe is het ook leuk om te experimenteren. Zo werd de rib crown geboren en man, wat een fijn gerecht. Ziet er ook nog eens heel kek uit. Kun je wel even op teren, durf ik te zeggen. 
 
Een St. Louis rib zijn gevuld met twister fries, pulled pork en cheddar kaas. Dit is niet niet bepaald een gerecht die je in je eentje zal eten dus nodig gezellig wat vrienden uit. Sharing is caring tenslotte. 

Bereidingswijze Rib Crown  St.Louis Ribs

  • Bedek de ribs met jouw favoriete rub. Ik heb de honey rub gebruikt van Meatchurch, maar NoRubbish heeft bijvoorbeeld ook mooie rubs. Wat je maar in de kast hebt gestaan.
  • Wikkel de ribs samen met keukentouw, zodat je een kroon krijgt en plaats op de bbq voor 3 uren op 135c
  • Na de 3 uur zullen de ribs mooi van kleur zijn. Plaats de boter, suiker en BBQ saus op twee lagen folie, wikkel de ribs in en plaats ze terug op de BBQ voor nog een uur.
  • Na het uur kunnen de ribs uit het folie en mogen zegelakt worden met een mooie BBQ saus.
  • Ondertussen kan je de curly fries frituren. Ik bedek deze graag met nog BBQ rub voor wat extra spice!
  • Ik heb geluk, altijd heb ik wel pulled pork in de vriezer zitten. Deze warm ik op in een pannetje maar het is geen must. Eventueel heeft The Butchery ook kant-en-klare pulled pork.
  • Plaats alles in de rib crown, bedek met cheddar kaas en laat nog even 10 minuten de kaas smelten.
  • Voila! Jouw meesterlijke creatie is klaar, hope you invited some friends!

ENJOY!

Bekijk alle spareribs >>

Recepten