• 9.5
  •  085 - 040 8044
  • Voor 11u besteld, zelfde avond in huis
  • Geleverd tussen 17u - 22u (ma-vr)
  • Kies zelf je leverdag

Shoarmavlees LIVAR

Heerlijk shoarmavlees van LIVAR, het Limburgs Kloostervarken.

Lees meer
Land van Herkomst
Nederland
Opslagconditie
Diepvries / Quickfrozen
Beschikbaarheid
Op voorraad
Pas Shoarmavlees LIVAR aan

* Verplichte velden

Je moet nog voor € 75,00 bestellen om gratis te verzenden!
 • Kies zelf je leverdag
 • Geleverd tussen 17u - 22u (ma-vr)
 • Gratis verzending v.a. € 75,00

Productinformatie

Kant-en-klare shoarma, oftewel: fijne reepjes varkensvlees in shoarmakruiden. Hoezo de deur uit voor een broodje shoarma? Die maak je toch net zo makkelijk zelf.

Shoarmavlees van LIVAR - Limburgs Kloostervarken

Dit shoarmavlees komt van het LIVAR varken, waarvan The Butchery official dealer  is. Best iets om treots op te zijn want LIVAR heeft als enige varkensvleesconcept 3* beter leven toegekend gekregen van de Dierenbescherming. Die goede herkomst proef je. 'Smaak als beloning voor goede zorg', luidt het credo en dat is écht zo. Livar vlees is doorregen met vet, dé smaakdrager van vlees. Bovenden kent het bij bereiding weinig gewichtsverlies, waardoor het vlees sappig en mals blijft. Bij shoarmavlees zeker een pré. Limburgse Kloostervarkens doen niet onder aan de beste scharrelvarkens in Italië of Spanje. Dat zou je eigenlijk gewoon zelf moeten proeven. 


Bereidingswijze

Hoe bak je shoarma? 

Verhit op hoog vuur een klont boter of olie, wanneer deze warm is kunnen de shoarmareepjes in de pan. Roerbak de shoarmareepjes in ongeveer 5 minuten gaar en goudbruin. 


Butcher's Notes

Ik duik natuurlijk wel eens midden in de nacht een shoarmatent in, maar veel lekkerder is het om zelf shoarma te maken. Heb je natuurlijk na een avond stappen niet per sé meer zin in, maar op de 'brakke zondag' vind ik het heerlijk! Knoflooksausje, pitabroodje, shoarmavlees en mij hoor je niet meer... Van Livar natuurlijk nog weer extra lekker!


Wat vind je van dit product?