Actie verlopen

4X LIVAR filetlapjes cadeau!

Back to school GIVE AWAY: 4 filetlapjes van LIVAR t.w.v. € 12.99 CADEAU bij bestellingen van €100.- Heerlijk 'dagelijks' vlees van een allesbehalve dagelijks ras. Daar wil je het nieuwe schooljaar wel mee beginnen! Livar heeft het 3*** Beter Leven keurmerk en het credo van dit varkensras luidt 'Smaak als beloning voor goede zorg'. Wij zijn al jaren trotse LIVAR dealer en oprecht heel erg fan van dit varkensras.  

Wil je liever geen € 100.- besteden, maar ben je wel benieuwd? Je kunt ze ook apart bestellen > Livar filetlapjes

De filetlapjes worden gesneden van een hele varkenfilet, afkomstig van de uitgebeende rug van het varken. Het is mager vlees met een randje vet aan de buitenkant, dus eigenlijk vergelijkbaar met een karbonade zonder bot. Filetlapjes lenen zich goed voor marinades of kruidenmengsels, want het vlees is van zichzelf vrij neutraal van smaak. Een lekker stukje vlees, fijn van draad, niet te vet en - mits licht rosé -  toch lekker sappig! Zéker als het vlees van LIVAR komt. Kortom: prachtig vlees bij een heerlijke AGV maaltijd. 

Hoe werkt de actie?

Bij besteding van € 100 worden de LIVAR filetlapjes automatisch toegevoegd aan je bestelling. We hebben een groot assortiment, van mooie steaks tot dagelijks vlees en van kant-en-klaar maaltijden tot low & slow vlees. Gooi dus vooral die vriezer vol, want de komende dagen moet je er toch echt zelf wat van maken! Bij besteding van € 100 worden de burgers automatisch aan je bestelling toegevoegd. Je kunt bij afrekenen zelf je leverdag kiezen en als je vóór 11.00 bestelt, kun je je bestelling dezelfde avond al in huis hebben. We leveren tussen 17.00 - 22.00...

Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust via 085-0408044 of info@butchery.nl