Charcuterie

Charcuterie

Bekijken als Grid List

2 Items

per pagina
Oplopend sorteren
  1. Jamon de Bellota 50% Raza Iberica
    Jamon de Bellota 50% Raza Iberica
Bekijken als Grid List

2 Items

per pagina
Oplopend sorteren

Een goede tapasplank op tafel bij de borrel is áltijd een goed idee. De mooiste vleeswaren mogen daarop niet ontbreken. Wat dacht je van de mooiste Spaanse hammen of salami's? We selecteren met zorg alleen de hoogste kwaliteit vleeswaren, zodat jij kunt genieten van de ultieme culinaire ervaring. Of je nu een gezellige borrel organiseert of jezelf wilt trakteren op een moment van puur genot, onze vleeswaren zijn de perfecte keuze.

Jamon de Bellota 50% Raza Iberica

Jamon de Bellota 50% Raza Iberica is een ware delicatesse die elke vleesliefhebber op z'n tapasplank wil hebben liggen. Het vlees komt van de alom bekende Spaanse Iberico varkens die zich tegoed doen aan eikels in de prachtige Spaanse weiden. Het geheim zit 'm in die smakelijke eikels - ze geven het vlees zijn karakteristieke nootachtige smaak en die perfecte marmering.

Salame Salchichon Iberico de Bellota

Ook de salami wordt gemaakt het mooie Iberico varken. Deze salami is op smaak gebracht met zout, een vleugje knoflook en mooie kruidenmix. De Iberico varkens hebben een mooi gevarieerd dieet dat bestaat uit eikels en verschillende kruiden, waardoor de salami een mooie nootachtige smaakt heeft. Of je nu een liefhebber bent van tapas, een gezellige borrel organiseert of gewoon wilt genieten van een moment voor jezelf, onze Salame Salchichon Iberico de Bellota is de perfecte keuze.