Als je op werkdagen voor 11.00 je bestelling plaatst, kun je kiezen voor levering dezelfde avond tussen 17.00 - 22.30 (via Trunkrs). Je ontvangt een track & trace mail waarmee je je pakket kunt volgen. Rond 15.00 wordt het verwachte aflevertijdstip specifieker (tijdsframe van ongeveer 2 uur).
Op de afrekenpagina staat automatisch het snelste levermoment geselecteerd. Mocht je onverhoopt niet thuis zijn of je bestelling liever op een andere dag ontvangen, dan kan je via de kalender in de check-out gemakkelijk een andere leverdag kiezen. Naast het kiezen van de leverdag, heb je ook keuze in het levermoment: 's avonds of overdag.
Bij besteding vanaf €100 versturen we je bestelling helemaal gratis!* Onder de €100,- vragen we een bezorgvergoeding van €6,95 voor avondlevering en €7,95 voor daglevering.
*Gratis bezorging geldt voor levering in Nederland & Vlaanderen. Woon je in Wallonië? Dan betaal je standaard €19,95 aan verzendkosten. Ook boven de €100,- dus.
Wist je dat als je een account bij ons aanmaakt, dat je automatisch meespaart in ons loyaliteitsprogramma? Zo spaar je gemakkelijk gratis producten bij elkaar! Elke €10 die je besteedt is 3 beefcoins waard, bij besteding van €125 krijg je 100 bonus beefcoins en bij bestellingen boven de €250 worden je beefcoins verdubbeld! Zo gaat dat wel heel hard..
Wie ons volgt weet dat we dol zijn op fusion gerechten en gelukkig weet Robert van Dijk van @vurigekolen dat ook. Hij maakte met onze kipdijfilet van Hollandsch Scharrelaar deze Chicken Adobo en wij kunnen verklappen: dit gerecht wil je maken!
Wat is Adobo?
Adobo is eenn populair gerecht dat zijn oorsprong vindt in de Filipijnse keuken, maar ook voorkomt in verschillende Latijns-Amerikaanse culinaire tradities. Het gerecht wordt gekenmerkt door vlees (zoals kip, varkensvlees of rundvlees) dat wordt gemarineerd en vervolgens gesudderd in een smaakvolle saus op basis van azijn, sojasaus, knoflook, laurierbladeren en zwarte peperkorrels. De combinatie van zure, zoute en hartige smaken zorgt voor een rijke, unieke smaakervaring
Adobo bereiden
Verhit de olie in een pan op middelhoog vuur. Bak de uien glazig en schuif ze naar de zijkant. Bak nu de kippendijen goudbruin, ongeveer 2 minuten per kant. Voeg de sojasaus, azijn, knoflook, peperkorrels, laurierblaadjes en suiker toe. Je kunt eventueel wat water toevoegen als het te droog is. Breng aan de kook en zet vervolgens het vuur lager. Laat het vlees 30-40 minuten zachtjes sudderen tot het gaar is en de saus is ingedikt.
Rijst bereiden
Kook de jasmijnrijst volgens de aanwijzigingen op de verpakking. Het liefst een dag van tevoren, zodat je het goed kunt laten afkoelen in de koelkast. Verhit neutrale olie in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de fijngehakte knoflook toe en bak tot deze goudbruin en krokant is, ongeveer 2-3 minuten. Let op dat de knoflook niet verbrandt, want dan wordt het bitter. Haal de knoflook eruit en laat uitlekken op keukenpapier. Gebruik dezelfde pan en voeg de gekookte rijst toe. Bak de rijst 5-7 minuten op middelhoog vuur, af en toe roerend, tot deze licht krokant is.
Serveertip: Doe de rijst in een kommetje, zet het bord er bovenop en draai om. Zo krijg je een mooi bolletje rijst.
Top af met de crispy knoflook en ringetjes lente ui
ENJOY!
Recept delen
Voor 11.00u besteld, dezelfde avond in huis
Geleverd tussen 17.00 - 22.30 (ma-vr)
100% tevredenheidsgarantie Kiyoh-score: 9,5