Op werkdagen kun je bij The Butchery kiezen voor same day delivery. Dat betekent dat als je vóór 11.00 bestelt, dezelfde avond je bestelling nog wordt bezorgd. Je kiest zelf je leverdag én je kunt kiezen tussen dag- en avondlevering. Handig, want zo kun je altijd een moment kiezen om je frozen vlees pakket aan te nemen!
Op de afrekenpagina staat automatisch het snelste levermoment geselecteerd. Mocht je onverhoopt niet thuis zijn of je bestelling liever op een andere dag ontvangen, dan kan je via de kalender in de check-out gemakkelijk een andere leverdag kiezen. Naast het kiezen van de leverdag, heb je ook keuze in het levermoment: 's avonds of overdag.
Bij besteding vanaf €100 versturen we je bestelling helemaal gratis! Vanwege duurzaamheid, maar ook de hoge kosten van frozen delivery, vragen we bij bestellingen onder €50 een bezorgvergoeding van €12,95. Tussen de €50 en €100 zijn de bezorgkosten €8,95.*
*Bezorginformatie geldt voor levering in Nederland & Vlaanderen.
Wist je dat als je een account bij ons aanmaakt, dat je automatisch meespaart in ons loyaliteitsprogramma? Zo spaar je gemakkelijk gratis producten bij elkaar! Elke €10 die je besteedt is 3 beefcoins waard en bij besteding van €200 krijg je 100 bonus beefcoins! Zo gaat dat wel heel hard..
> Elke € 10 bij een bestelling: 3 Beefcoins > Inschrijven nieuwsbrief: 2 Beefcoins
Als meatloaf, maar dan in de vorm van een voet… Krijg je al trek? Een Halloween recept voor daredevils. Van de creatieve hand van Jeremy!
Het idee van een afgesneden voet opeten zal er waarschijnlijk niet voor zorgen dat je gaat watertanden. Maar hey, het is bijna Halloween, doe 'es gek. Meatloaf is een zeer populair gerecht uit de States die vaak thuis word geserveerd. Maar nu dus met een creepy twist. Een waardig Halloween recept!
Bereidingswijze Feetloaf
Verwarm de oven voor tot 160C. Meng alle ingrediënten behalve de ui samen in een grote kom en mix goed door elkaar. Plaats bakpapier op een bakplaat en creëer met je handen twee voeten. Leuk om te doen met kids, komt ook allemaal niet zo precies! Zelf heb ik er ook hard om moeten lachen.
Duw omhoog bij de “enkel” en maak een kuil. Snij de hele ui door het midden en plaats een helft omgekeerd in de opening zodat het lijkt op een stuk bot. Gebruik een mes om tenen te maken in het gehakt en decoreer deze met stukken ui om teennagels te creëren. Heerlijk niet? Gebruik ketchup rond de enkel zodat het er extra bloederig uitziet !
Plaats ongeveer een uur in de oven, totdat de binnenkant gaar is.
Serveer warm en eet smakelijk!
ENJOY!
Recept delen
Voor 11.00u besteld, dezelfde avond in huis
Geleverd tussen 17.00 - 22.30 (ma-vr)
100% tevredenheidsgarantie