Als je op werkdagen voor 11.00 je bestelling plaatst, kun je kiezen voor levering dezelfde avond tussen 17.00 - 22.30 (via Trunkrs). Je ontvangt een track & trace mail waarmee je je pakket kunt volgen. Rond 15.00 wordt het verwachte aflevertijdstip specifieker (tijdsframe van ongeveer 2 uur).
Op de afrekenpagina staat automatisch het snelste levermoment geselecteerd. Mocht je onverhoopt niet thuis zijn of je bestelling liever op een andere dag ontvangen, dan kan je via de kalender in de check-out gemakkelijk een andere leverdag kiezen. Naast het kiezen van de leverdag, heb je ook keuze in het levermoment: 's avonds of overdag.
Bij besteding vanaf €100 versturen we je bestelling helemaal gratis! Onder de €100,- vragen we een bezorgvergoeding van €6,95 voor avondlevering en €7,95 voor daglevering.
Wist je dat als je een account bij ons aanmaakt, dat je automatisch meespaart in ons loyaliteitsprogramma? Zo spaar je gemakkelijk gratis producten bij elkaar! Elke €10 die je besteedt is 3 beefcoins waard, bij besteding van €125 krijg je 100 bonus beefcoins en bij bestellingen boven de €250 worden je beefcoins verdubbeld! Zo gaat dat wel heel hard..
Ooooh the joy van een goede kippenpoot met kruidig velletje. Soms is er gewoon echt niks lekkerder. Zéker als je daar een spicy homemade satésaus, rijst en kroepoek bij serveert. Maaltje hoor! Een recept van @fikkenenbikken met onze BBQ kippenpoten.
Bereidingswijze kippenpoten
Steek de Big Green Egg aan en verwarm deze tot een temperatuur van ongeveer 180-200 graden Celsius voor indirect grillen.
Breng de kippenpoten op smaak met de rib. Zorg ervoor dat de poten gelijkmatig bedekt zijn en laat de smaken minimaal 30 minuten intrekken.
Leg de kippenpoten op de Big Green Egg en sluit het deksel.
Laat de kippenbouten ongeveer 45-60 minuten grillen tot ze een krokant korstje hebben en een kerntemperatuur van 75 graden Celsius bereikt.
In de tussentijd kook je de witte rijst volgens de instructies
De komkommersalade maak je door de komkommer in dunne plakjes te snijde (leve de kaasschaaf) en minimaal 15 minuten te marineren in witte wijnazijn. Kan ook heel goed van tevoren dus!
Meng alle ingrediënten van de saus door elkaar en kook even kort in (als je deze warm wilt serveren)
Maak de borden op en strooi op het allerlaatst de crunchy uitjes over de saus als finishing touch.