Macaroni di Napoli van The Man With The Pan

Ingredienten

Diner 3 tot 4 personen
50 ml Slagroom
1 Grote ui
10 Cherrytomaatjes
150 gr Geraspte kaas
Olijfolie

Benodigdheden

  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

Supersnelle Macaroni di Napoli


Kind kan de was doen, dat maakt de kruiden van The Man With The Pan zo top. Ze zijn bovendien 100% natuurlijk en zonder kunstmatige toevoegingen, allergenen en MSG. Ook wel fijn dat je daar niet over hoeft na te denken. Echt, dit kan niet mislukken, smaakt superlekker én is ook nog es heel snel in elkaar geflanst! 

Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking en verwarm ondertussen de oven alvast voor op 200 graden. Wij hebben schelpenpasta in de ingredientenlijst staan en die kun je natuurlijk zo in je winkelwagen gooien, maar uiteraard kun je even makkelijk boogjesmacaroni of penne gebruiken. We hebben de lekkerste verse Italiaanse pasta's en die vind je hier. Wat je lekker vindt en wat je maar in huis hebt. Zelfde geldt voor de overige ingredienten. Het officiële recept heeft 'slechts' 300 gram rundergehakt, maar wij maken 'm lekker royaal met 500 gram. Wat je wilt. Je kunt alle ingrediënten in je winkelwagen kieperen, maar ook individueel of helemaal met je eigen voorraadkast aan de slag. 

Snijd de uien fijn en fruit ze aan in olijfolie in een koekenpan. Voeg vervolgens het gehakt toe en bak even rul. Daarna doe je de kruidenmix erbij met eventueel een paar eetlepels water. Blijf goed roeren en voeg intussen de room en gepelde tomaten toe. Plet de tomaten met een vork en laat een paar minuten pruttelen en mix daarna met de gekookte macaroni. Doe het geheel in een ovenschaal en strooi de geraspte kaas eroverheen. Maak af met de cherrytomaatjes en eventueel wat verse basilicum en plaats de ovenschaal nog even 10 minuten in de oven tot de kaas is gesmolten.

EasyPeasy en echt een topper! Enjoy...