Pulled beef loaded smashburger

Ingredienten

2 broodjes
400 gram Rundergehakt
2 el Paneermeel
2 plakjes Cheddar
2 Burger buns
Halve verpakking Loaded beef
Hamburgerpers en spatel
Plancha of bakplaat  

Bereidingswijze

Burgers smashen. Het is een ware trend geworden en wij snappen wel waarom. Wat goed is, is immers gewoon goed. Hoewel het natuurlijk altijd nóg beter kan. Bijvoorbeeld door te 'loaden' met een meat topping. En het is ook nog eens heel simpel, want wij hebben diverse kant-en-klare, maar oh zo heerlijke toppings. Robert van Dijk van @vurigekolen koos voor loaded beef en maakte dit broodje verder af met cheddar. Goddelijke combi, hieronder het recept/
 
Bereidingswijze loaded smash burgers
 
Maak de BBQ klaar voor direct grillen op 200°C. Leg een bakplaat of plancha op de BBQ om op te warmen. Meng het gehakt met het paneermeel en verdeel het mengsel in 4 gelijke ballen. Warm ondertussen de loaded beef op in een steelpannetje
 
Leg de gehaktballen op de bakplaat en druk ze stevig aan met een burgerpers of spatel tot dunne burgers. Als het vlees plakt, kun je bakpapier tussen de pers en het gehakt leggen. Bestrooi de burgers met je favoriete rub. Bak de burgers 2 minuten of tot de randjes beginnen te kleuren, en draai ze dan om.
Leg op elke burger een plakje cheddar en laat nog 2 minuten liggen tot de kaas gesmolten is.
 
Rooster ondertussen de burgerbuns op de BBQ.
 
pulled beef loaded smashburgers
 
Beleg de broodjes met de burgers en top af met loaded beef.
Kind kan de was doen!
 
Enjoy!
 

Beleg de broodjes met de burgers en top af met de loaded beef.