Tagliatelle met pesto, bospaddenstoelen en parmaham

Ingredienten

2 personen
150 gram Tagliatelle
200 gr. Basilicumpesto
250 gr. Paddenstoelenmix
100 gr. Parmaham
Parmezaanse kaas
Peper en zout

Bereidingswijze

Pasta pesto paddenstoelen parmaham. Klinkt goed toch? En smaakt ook heel goed. Bovendien is dit gerecht sneller dan snel, dus perfect voor drukke doordeweekse dagen.  

Bereidingswijze pasta pesto

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking (circa 10 minuten in kokend water). Bak ondertussen de paddenstoelen in olijfolie en roer hier de pesto doorheen. Giet de pasta af en laat even rusten. Maak op smaak met een klein beetje olijfolie en meng vervolgens met de paddenstoelenmix. Maak op smaak met wat zout en peper, verdeel over 2 borden en maak af met de parma ham en de parmezaanse kaas. 

 Voila. Klaar ben je. Eet smakelijk. 

 


Meest gekocht
Rib eye Black Angus USA Prime Rib eye Black Angus USA Prime
check-circle Morgen in huis
19,19
Japans Wagyu ribeye Kagoshima A5+ BMS12 Rib eye Black Angus USA Prime
check-circle Morgen in huis
50,99
Spareribs Rib eye Black Angus USA Prime
check-circle Morgen in huis
7,99