Op werkdagen kun je bij The Butchery kiezen voor same day delivery. Dat betekent dat als je vóór 11.00 bestelt, dezelfde avond je bestelling nog wordt bezorgd. Je kiest zelf je leverdag én je kunt kiezen tussen dag- en avondlevering. Handig, want zo kun je altijd een moment kiezen om je frozen vlees pakket aan te nemen!
Op de afrekenpagina staat automatisch het snelste levermoment geselecteerd. Mocht je onverhoopt niet thuis zijn of je bestelling liever op een andere dag ontvangen, dan kan je via de kalender in de check-out gemakkelijk een andere leverdag kiezen. Naast het kiezen van de leverdag, heb je ook keuze in het levermoment: 's avonds of overdag.
Bij besteding vanaf €100 versturen we je bestelling helemaal gratis! Vanwege duurzaamheid, maar ook de hoge kosten van frozen delivery, hanteren we een minimaal bestelbedrag van €40. Uiteraard ben je altijd welkom om je pakket op te halen, ongeacht het bestelbedrag. Tussen de €40 en €100 zijn de bezorgkosten €8,95.*
*Bezorginformatie geldt voor levering in Nederland & Vlaanderen.
Wist je dat als je een account bij ons aanmaakt, dat je automatisch meespaart in ons loyaliteitsprogramma? Zo spaar je gemakkelijk gratis producten bij elkaar! Elke €10 die je besteedt is 3 beefcoins waard en bij besteding van €200 krijg je 100 bonus beefcoins! Zo gaat dat wel heel hard..
> Elke € 10 bij een bestelling: 3 Beefcoins > Inschrijven nieuwsbrief: 2 Beefcoins
Vanwege onnodige milieu belasting en hoge kosten van het frozen versturen van kleine pakketjes, hanteren we een minimaal bestelbedrag van €40.- Uiteraard ben je altijd welkom om je pakket op te halen, ongeacht het bestelbedrag.
Verzendkosten Vanaf 40,- tot 100,- bedragen de verzendkosten € 8,95 Vanaf 100,- verzenden we je bestelling gratis.
Giftcards Het is wel altijd mogelijk om fysieke en digitale giftcards te bestellen. Wanneer je niet voor minimaal 40,- aan producten besteld, plaats de giftcard dan in een losse bestelling om een giftcard van onder de €40,- te verzenden.
Het hoeft niet altijd zo moeilijk of hoogstaand te zijn. Zoetzure kip met rijst is zó'n heerlijke snelle maaltijd en met zwarte rijst leuk je het gerecht zonder moeite op. Robert van Dijk (@vurigekolen) maakte dit recept klaar met kippendij, maar kipfilet is natuurlijk ook een (iets magerdere) optie.
Bereiding zoetzure kip
Kook de zwarte rijst volgens de aanwijzigen op de verpakking. Meng het sap van een klein blikje ananas met 2 eetlepels sojasaus, 4 eetlepels tomatenketchup, 1 eetlepel honing en 2 theelepels maïzena. Roer goed door tot een gladde saus en zet apart.
Verhit wat olie in een wok of koekenpan en bak de kipdijfilet aan beide kanten goudbruin en gaar. Haal uit de pan en zet apart. Snijd 2 rode puntpaprika’s en 2 stengels lente-ui in stukken en bak deze kort in dezelfde pan.
Voeg de saus en de ananasstukjes toe en laat kort koken tot de saus iets indikt. Leg de kippendijfilets terug in de pan en laat het geheel even sudderen. Serveer met de zwarte rijst en eventueel wat extra lente-ui.
EasyPeasy...
ENJOY!
Voor 11.00u besteld, dezelfde avond in huis
Geleverd tussen 17.00 - 22.30 (ma-vr)
100% tevredenheidsgarantie