T-bone steak / porterhouse

 • ✔ Voor 11u besteld, zelfde avond in huis
 • ✔ Geleverd tussen 17u - 22u (ma-vr)
 • ✔ Kies zelf je leverdag
Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren
 1. T-Bone Black Angus USA

  T-Bone Black Angus USA

  € 19,99
  x
 2. Kalfsporterhouse chop(biologisch gehouden)

  Kalfsporterhouse chop(biologisch gehouden)

  € 19,99
  x
Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Online Porterhouse of T-Bone kopen?

Of online een T-Bone of Porterhouse steak bestellen? Kan bij The Butchery en wel van de mooiste vleesrassen. T-Bone en Porterhouse zijn steaks voor échte liefhebbers. BBQ-freaks en Butcher Boys. Stoere stukken vlees aan bot, supermooi gemarmerd en ramvol smaak. Een T-Bone steak kenmerkt zich - jawel - door het t-vormige bot dat de entrecote van de ossenhaas scheidt. Favoriet bij menig vleesliefhebbers. Vanwege de grootte, maar vooral omdat het twee hele fijne - misschien wel de fijnste - stukken van het rund bevat. 

T-Bone steak versus Porterhouse steak

Net als de T-Bone is de Porterhouse een T-vormige steak, onderverdeeld in ossenhaas en entrecote. Het verschil tussen een T-Bone en een Porterhouse Steak zit ‘m in het formaat en dan met name de ossenhaas. Wil je de grootst mogelijke steak op tafel? Ga dan voor Porterhouse! Alle Porterhouse Steaks zijn T-Bones, maar andersom is dat zeker niet het geval. De ossenhaas bij een Porterhouse moet op het dikste stuk minstens 3,2 cm dik zijn. Er zijn restaurants die Porterhouse steaks van 1,5 kilo serveren. 

T-Bone of Porterhouse:  beide stoere steaks met veel smaak. Zeker van mooie rassen als USA Black Angus of Simmentaler. Kies je favoriet en wij leveren 'm gekoeld thuis. Handig toch? En mocht je vragen hebben, neem gerust contact op!