• 9.6
    •  085 - 040 8044
    • Voor 11u besteld, zelfde avond in huis
    • Geleverd tussen 17u - 22u (ma-vr)
    • Kies zelf je leverdag

Varkenslever LIVAR

Varkenslever van het Limburgs kloostervarken

Lees meer
Land van Herkomst
Nederland
Opslagconditie
Diepvries / Quickfrozen
Beschikbaarheid
Niet op voorraad
Je moet nog voor € 75,00 bestellen om gratis te verzenden!
  • Kies zelf je leverdag
  • Geleverd tussen 17u - 22u (ma-vr)
  • Gratis verzending v.a. € 75,00

Productinformatie

Wat is varkenslever?

Varkenslever wordt gesneden uit de -hoe kan 't ook anders- varkenslever van 't varken. Varkenslever zit boordevol vitaminen en mineralen en is nog lekker ook! Varkenslever is wat je noemt een ondergewaardeerd product. Als je van orgaanvlees houdt, kun je er alle kanten mee op. Deze varkenslever komt van het Limburgs Kloostervarken. 

Voedingswaarde van rauwe varkenslever per 100 gram

Energie (kJ) 542 Koolhydraten (milligram) 0,2
Energie (kcal) 129 Vitamine B1 (milligram) 0,18
Eiwit (gram) 21,30 Vitamine B6 (milligram) 0,6
Vet (gram) 4,8 Vitamine B12 (microgram) 25,23
Verzadigde vetzuren (gram) 1,8 Vitamine D (microgram) 0,4
Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram) 1 IJzer (milligram) 17,8
Meervoudig onverzadigde vetzuren (gram) 0,5 Zink (milligram) 7,69
Transvetzuren (gram) 0 Natrium (milligram) 114
Cholesterol (milligram) 157,5

Bereidingswijze

Hoe bak je varkenslever?

Varkenslever kan je prima bakken, grillen of roerbakken. Zet een koekepan -of wokpan- op het vuur en laat de boter of olie warm worden. Bak vervolgens de varkensleverlapjes in 8 tot 10 minuutjes gaar. Ga je voor grillen of roerbakken? Hou dan een baktijd aan van 7 tot 9 minuten.. 


Wat vind je van dit product?