The Butchery maakt gebruik van Cookies om de site te kunnen blijven optimaliseren en jou een fijne gebruikerservaring te kunnen bieden. Door gebruik te maken van onze website, stem je hier automatisch mee in.
Wilde hazenpeper kant-en-klaar
Hazenpeper is een prachtig gerecht vol wildsmaak voor de liefhebbers, maar kost wel wat tijd om te maken. Heb je die tijd niet? Dan hebben wij een fantastische hazenpeper, al helemaal kant-en-klaar! Alleen nog even opwarmen in de oven..
Productinformatie
Hazenpeper is een prachtig gerecht vol wildsmaak voor de liefhebbers, maar kost wel wat tijd om te maken. Heb je die tijd niet? Dan hebben wij een fantastische hazenpeper, al helemaal kant-en-klaar! Alleen nog even opwarmen in de oven..
Hazenpeper is een prachtig gerecht vol wildsmaak voor de liefhebbers, maar kost wel wat tijd om te maken. Heb je die tijd niet? Dan hebben wij een fantastische hazenpeper, al helemaal kant-en-klaar! Alleen nog even opwarmen in de oven..
Bereidingswijze
De hazenpeper is al kant en klaar, dus hoeft alleen nog maar even opgewarmd te worden. Verwarm de oven voor op 200 graden en draai vervolgens de temperatuur terug naar 150 graden. Vervolgens warm je de hazenpeper in 15 tot 20 minuten af.