Kip online kopen? | Butchery.nl

Kip

Kip

 • ✔ Voor 11u besteld, zelfde avond in huis
 • ✔ Geleverd tussen 17u - 22u (ma-vr)
 • ✔ Kies zelf je leverdag
Bekijken als Rooster Lijst

5 Items

per pagina
Aflopend sorteren
 1. Kipdijfilet Scharrel

  Kipdijfilet Scharrel

  € 6,99
  x
 2. Kipfilet scharrel

  Kipfilet Scharrel

  € 14,99
  x
 3. -15% Scharrelkipfilet met vel Label Rouge

  Scharrelkipfilet met vel Label Rouge

  € 8,92
  € 10,49
  x
 4. Witpoot kip Label Rouge

  Witpoot kip Label Rouge

  € 24,99
  x
 5. Zwartpootkip Label Rouge

  Zwartpootkip Label Rouge

  € 17,49
  x
Bekijken als Rooster Lijst

5 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Kip kopen bij The Butchery

Kip kopen doe je op elke hoek van de straat. De supermarkten liggen er vol mee en het is misschien wel het meest verkochte vlees van Nederland. Of misschien zelfs ter wereld. Er is immers nauwelijks een gerecht op te noemen waar kip niet in past. Er zijn dus nogal wat kippen nodig om aan die vraag te voldoen. Uit het vleesvak van de supermarkten is kip by far het meest verkochte product. Veelal kip uit de bio-industrie, dus snelgroeiend en niet onder de meest ideale leefomstandigheden, om het zacht uit te drukken. Kip tegen een (bijna onmogelijk) zacht prijsje. De zogenaamde plofkip. Op The Butchery vind je die plofkip niet. Wat je wél vindt, is kip van mooie authentieke rassen met een eerlijke herkomst. Niet alleen eerlijker dan de bio-industrie, maar ook nog eens veel smaakvoller!

Eerlijke kip

Kip met oprecht een goede herkomst (en dus ook malser en meer smaak) is vaak wat lastiger te vinden. Wij hebben er bewust voor gekozen om enkel kip te verkopen van dieren die een goed leven hebben gehad. Echt een goed leven. Dan moet je denken aan Hollandse scharrelkip, biologisch gehouden Polderhoen met 3*** Beter Leven keurmerk van de dierenbescherming of zelfs nog een stapje hoger: Label Rouge kip uit Frankrijk. Het kost uiteraard wat meer uiteraard dan een plofkip uit de bio-industrie, dat moge duidelijk zijn. De dieren leven langer, hebben een vrije uitloop, een natuurlijk dag- en nachtritme, zijn met veel meer liefde gehouden én – ook niet onbelangrijk - zijn zonder kunstmatige voeding en onnodige antibiotica groot geworden. Een bewuste keuze dus, die goed is voor mens en dier. Van kipfilet tot hele kip en van kiprollade tot kippenlevers: als je zonder schuldgevoel kip met waanzinnig veel smaak wilt eten, moet je kip kopen bij The Butchery. 

Kip bestellen online

Kip bestellen online zit nog niet bij iedereen in het systeem, terwijl het dus eigenlijk heel eenvoudig gaat. Online kies je immers eenvoudig je favoriete ras, vlees, gewicht en leverdatum. The Butchery levert van maandag tot en met vrijdag door heel Nederland. Je krijgt je bestelling op een door jou gekozen leverdag tussen 17.00 – 22.00 bevroren geleverd. Quickfrozen om precies te zijn, dus binnen het uur ingevroren, waardoor het vlees zijn goede kwaliteit behoud. Als je voor 11.00 bestelt, kun je je kip al dezelfde avond in huis hebben. Kip bestellen online is dus eigenlijk gewoon heel handig. Te laat terug van werk of geen mogelijkheid om naar de slager te gaan, is dus geen excuus meer om kip te eten uit de bio-industrie. Een vriezer is immers snel gevuld… ;-)