•  085 - 040 8044
    • Voor 11u besteld, zelfde avond in huis
    • Geleverd tussen 17u - 22u (ma-vr)
    • Kies zelf je leverdag

Half om half gehakt GEKRUID LIVAR/Blonde d'Aquitaine

Half om half gehakt van het Limburgs Kloostervarken en het Blonde d'Aquitaine rund. 

Lees meer
Land van Herkomst
Nederland
Opslagconditie
Diepvries / Quickfrozen
Beschikbaarheid
Op voorraad
Pas Half om half gehakt GEKRUID LIVAR/Blonde d'Aquitaine aan

* Verplichte velden

Je moet nog voor € 75,00 bestellen om gratis te verzenden!
  • Kies zelf je leverdag
  • Geleverd tussen 17u - 22u (ma-vr)
  • Gratis verzending v.a. € 75

Productinformatie

Een ouderwetse gehaktbal, rul door de pasta, als basis door ovengerechten: eigenlijk is half om half gehakt altijd goed. Niet te vet, multi-inzetbaar en dus perfect voor de 'doordeweekse keuken'. Ons half om half gehakt komt van LIVAR en Blonde d'Aquitaine.


Bereidingswijze

Hoe bereid je gehakt?

Gehakt kan op zoveel manieren worden klaargemaakt dat het bijna onmogelijk is om een bereiding te omschrijven. Heel even rul bakken is voldoende voor de pasta. Liever een gehaktbal draaien? Eitje toevoegen, gehaktkruiden toevoeren en eventueel kun je voor de stevigheid kiezen voor wat extra paneermeel, maar zelfs dat is niet eens nodig. Braad in een pan met voldoende boter en blijf draaien. Voeg af en toe wat water toe om te voorkomen dat het vlees uitdroogt. Makkie!

Gehaktballen braden

Chef ruben laat in onderstaande video zien hoe je heerlijk juicy gehaktballen op tafel zet. 


Butcher's Notes

Wie houdt er niet van een lekker gehaktballetje? Heerlijk op z'n tijd bij een lekkere stamppot of als snack op een verjaardag met een goeie saus ernaast. Gehakt is altijd goed en half om half is gewoon een goede dagelijkse keuze. Niet te vet en multi-inzetbaar. 


Wat vind je van dit product?