Katenhaasje LIVAR

Wat is een katenhaasje? 

Gekruide varkenshaas met katenspek omwikkeld. Een katenhaasje is zo'n klassieker waar je zo ineens zin in kan hebben.. 

Hoe bereid je een katenhaasje? 

Laat boter smelten in de koekenpan en bak 't katenhaasje in ongeveer 12 tot 15 minuutjes rosé. Pas op dat je 't vuur niet te hoog zet, want dan verbrand het spek.

Ingredienten

varkensvlees 84%, marinade 8% [raapzaadolie, zout, raapzaadolie, dextrose, bouillon (gehydrolyseerd plantaardig eiwit (mais, raap), zout, zonnebloemolie), paprika, specerij, kruiden, peterselie, suiker, aroma, antioxidant: E304, E307], spek 6%

Voedingswaarde

Type Per 100g
Energie (kJ) 628.43
Energie (kcal) 150.34
Vet (g) 7.94
Verzadigd vet (g) 1.43
Koolhydraten (g) 0.53
Suikers (g) 0.49
Vezels (g) 0
Eiwitten (g) 19.13
Zout (g) 1.09

Katenhaasje LIVAR

Katenhaasje van het Limburgs Kloostervarken

check-circle Zaterdag in huis
  • check-circle check-circle Zaterdag in huis of kies zelf je leverdag
  • check-circle check-circle Vanaf € 100,- GRATIS bezorging.
  • check-circle check-circle Flash-frozen en vacuüm verpakt
Katenhaasje van het Limburgs Kloostervarken
Meest gekocht
Rundergehakt Blonde d'Aquitaine
check-circle Zaterdag in huis
4,99
Burgerbun Brioche Black
check-circle Zaterdag in huis
2,99
Loaded Texas Brisket Loaded Texas Brisket
check-circle Zaterdag in huis
12,99